Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ντόμινο» αποκαλύψεων για το θέμα ΠΑΟΚ-Ξάνθης!

«Ντόμινο» αποκαλύψεων για το θέμα ΠΑΟΚ-Ξάνθης!
Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019 - 16:43

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της σχέσης ανάμεσα στο «τρίπτυχο» ΠΑΟΚ-Ξάνθη-Ιβάν Σαββίδης. Το… ντόμινο των αποκαλύψεων συνεχίζεται και νέα ονόματα, αλλά και αριθμοί, βγαίνουν προς τα έξω…

Ο Anton Khodaref είναι ένα νέο όνομα. Ποιος είναι, όμως, ο Anton Khodaref; Από τον Μάιο του 2012 ως τον Δεκέμβριο του 2012 συμμετείχε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ως εκπρόσωπος του Ιβάν Σαββίδη. Αντικαταστάθηκε τον Δεκέμβριο του 2012, από την κα Μαρία Γκοντσάρεβα, μόνιμη συνεργάτιδα, πλέον, του κ. Σαββίδη σε όλες τις επιχειρήσεις του. Η κα. Γκοντσάρεβα παραμένει έως και σήμερα μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο κ. Khodarev στις 24 Απριλίου 2017 εμφανίζεται να εκπροσωπεί την Belterra Investments (εταιρεία της οικογένειας Σαββίδη) στις διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης. Δείτε το θέμα ΕΔΩ.

Διευθυντές της RFA εμφανίζονται σήμερα ο μέτοχός της κ. Ιωάννης Καλπαζίδης, η κα. Μαρία Θρασυβούλου (κάτοικος Λευκωσίας) και ο κύριος Sergei Anisimov. Να αναφέρουμε εδώ, παράλληλα, ότι η RFA χρησιμοποιεί ως «Γραμματείς» την Εταιρεία M.M.C.S. Secretary Limited. Την εταιρεία αυτή χρησιμοποιεί η DIMERA ltd, η εταιρεία, η οποία είναι ιδιοκτήτρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Anisimov συνδέεται με τον κύριο Καλπαζίδη, καθώς είχαν κοινή θητεία και σε άλλες εταιρείες της οικογένειας του Ιβάν Σαββίδη: Συνυπήρξαν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ ΑΕ, από 25.08.2014 ως 07.10.2015, όταν αυτή ήταν υπό τον έλεγχο εταιρειών συμφερόντων του κ. Ιβάν Σαββίδη. Στην ΣΕΚΑΠ ο Anisimov μετείχε από 06.09.2013 ως 26.10.2015. Αρχικά ήταν μέλος αλλά με αρμοδιότητες εκπροσώπησης της Εταιρείας, και έπειτα ήταν Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος σύμβουλος με εκτεταμένες αρμοδιότητες εκπροσώπησης.

Ο Anisimov μετείχε από την σύσταση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ ως το 30-6-2014 στο Δ.Σ. αυτής, μαζί με την Μαρία Γκοντσάρεβα (μέλος Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και τον Κωνσταντίνο Φωτιάδη (εκπρόσωπο της εταιρείας DIMERA στην Ελλάδα και επίσης «μόνιμο» συνεργάτη του Ιβάν Σαββίδη και στην ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ Α.Ε., κ.α). Μάλιστα καθ ον χρόνο ο Anisimov μετείχε στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΛΑΣ ΑΕ αυτή είχε έδρα το γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπας Θεσσαλονίκης. Η RFA, με βάση τα δημοσιευμένα σήμερα στοιχεία της έχει έναν μέτοχο, τον κ. Ιωάννη Καλπαζίδη, που την απέκτησε από τον Anton Khodarev τον Δεκέμβριο του 2014.

Διαβάστε επίσης