Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αγωνία για τον Αβραάμ, «τρέχει» για την Τετάρτη

Αγωνία για τον Αβραάμ, «τρέχει» για την Τετάρτη
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 09:29

Πρόβλημα με τη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, στο ματς με τον Παναιτωλικό, προέκυψε για τον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος σέντερ μπακ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πίσω μέρος του ποδιού του, ψηλά, με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να γυμναστεί κανονικά και, ως εκ τούτου, να τίθεται εκτός «μάχης», για το Αγρίνιο.

Στην παρούσα φάση, η απουσία του από το ματς του Σαββάτου μοιάζει σχεδόν… δεδομένη, ενώ ο 35χρονος στόπερ του Θρύλου θα κάνει «αγώνα» δρόμου, με θεραπεία και συντήρηση, για να είναι έτοιμος για την Τετάρτη και το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Καραϊσκάκη.

Στο μεταξύ, ο Γιασίν Μεριά αναμένεται να επανέλθει στη δράση, έως ότου ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Αβραάμ και το πότε θα τεθεί εκ νέου, στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς. Είναι σαφές ότι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος έχει, αυτή τη στιγμή, εν γένει προβάδισμα έναντι του Τυνήσιου συμπαίκτη του, για το κέντρο της άμυνας και την θέση δίπλα στον Σεμέδο. Ο τραυματισμός του αυτός, όμως, επιτάσσει αλλαγή στα πλάνα.

Διαβάστε επίσης

Επανεκκίνηση εκτός έδρας

Επανεκκίνηση εκτός έδρας

Ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει την εικόνα του, μακριά από το Καραϊσκάκη. Το ματς με τον Παναιτωλικό είναι μια καλή αρχή, προς αυτή την κατεύθυνση.

Η ομάδα τη δουλειά της...

Η ομάδα τη δουλειά της...

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη...