Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανεκκίνηση εκτός έδρας

Επανεκκίνηση εκτός έδρας
Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019 - 10:19

Το άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού, από την έδρα του Παναιτωλικού, πέρυσι, οφείλει να αποτελέσει οδηγό, για την εφετινή «εξόρμηση» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, στο Αγρίνιο. Ο Ολυμπιακός θέλει να αλλάξει την εικόνα, την οποία παρουσιάζει, μακριά από το γήπεδό του, με μία καλύτερη και να φτάσει σε μία άνετη επικράτηση.

Είναι γεγονός ότι ο Θρύλος δυσκολεύεται, μακριά από το Καραϊσκάκη, να κάμψει την αντίσταση ομάδων, οι οποίες εμφανίζουν έναν ισχυρό αμυντικό προσανατολισμό. Αυτό, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να το αλλάξει, κόντρα στον Παναιτωλικό, το βράδυ του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός είχε νικήσει πέρυσι, με το άνετο 5-0 και κάτι ανάλογο επιθυμεί να κάνει και φέτος, με ουσιαστική, όσο και πειστική εμφάνιση.

Η ποιότητα του ρόστερ του Ολυμπιακού, μαζί με τη δουλειά, την οποία έχει κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς, μαζί με τους παίκτες, μπορούν να φέρουν το παιχνίδι εκεί όπου θέλουν οι Πειραιώτες και σημαντικό στοιχείο θα είναι η υπομονή, την οποία θα πρέπει να δείξουν, εάν ένα γρήγορο γκολ δεν έρθει. Κατά τα άλλα, η διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι τέτοια, που επιτρέπει στον Θρύλο να σχεδιάζει μία άνετη νίκη, στο Αγρίνιο.

Διαβάστε επίσης

Η ομάδα τη δουλειά της...

Η ομάδα τη δουλειά της...

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στο ματς με τον Παναιτωλικό, όντες αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για τη νίκη...