Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ίδιο έργο… πρωταγωνιστής

Στο ίδιο έργο… πρωταγωνιστής
Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2019 - 10:53

Ο Ολυμπιακός, σε αντίθεση με τις άλλες μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος δεν αρέσκεται να μένει θεατής. Παίρνει το «στο ίδιο έργο θεατές» και το κάνει «στο ίδιο έργω πρωταγωνιστής». Και φέτος, λοιπόν, όπως και πέρυσι, τέτοια εποχή, ο Ολυμπιακός είναι μέσα στον στόχο του, στην Ευρώπη και κυνηγάει μία ακόμη πρόκριση. Έχει κάνει ήδη κάμποσες… φέτος μόνο.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, ξυπνούν μνήμες Μίλαν. Όπως και πέρυσι τέτοια εποχή, αρχές Δεκέμβρη, ο Θρύλος ήταν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης, στην επόμενη φάση του Europa League, τότε, έτσι και φέτος, παίζει σε λίγες μέρες, το ευρωπαϊκό του μέλλον. Και είναι γνωστό τοις πάσι, ότι όταν ο Ολυμπιακός είναι με την «πλάτη στον τοίχο» για αποτέλεσμα και πρόκριση, τα καταφέρνει.

Το Καραϊσκάκη ετοιμάζεται να ζήσει, ξανά, μία μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά και απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο Ολυμπιακός να πάρει μία ακόμη σπουδαία πρόκριση και να συνεχίσει να παίζει στην Ευρώπη και με το νέο έτος. Να παραμείνει, δηλαδή, ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου έξω από τα σύνορα της… εξυγίανσης.

Διαβάστε επίσης

«Αγρίμιο»…

«Αγρίμιο»…

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός στο Αγρίνιο. Επιθετικά έδειξε ότι έχει… χίλιους τρόπους να φτιάχνει και να βάζει γκολ.