Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι κορυφαία!»

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι κορυφαία!»
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019 - 21:30

Έναν Ολυμπιακό πιο «διαβασμένο», ειδικά στις στατικές φάσεις, περιμένει ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς στo αυριανό (11/12) ματς για το Champions League, σύμφωνα με όσα δήλωσε στα σερβικά ΜΜΕ!

Ο 31χρονος στόπερ του Ερυθρού Αστέρα τόνισε αρχικά:

«Γνωρίζουμε τι μας περιμένει... Θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε μεγάλο βαθμό και θα κάνουμε το καλύτερο για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ρεαλιστικά, σύμφωνα με τα όσα δείξαμε αυτή την σεζόν, αξίζουμε να παίξουμε στην Ευρώπη.
Δεν βλέπουμε τον αριθμό των αγώνων που έχουμε παίξει μέχρι τώρα, αλλά μόνο τη σημασία του παιχνιδιού αυτού. Γνωρίζουμε, πως μετά από τον αγώνα αυτό, έχουμε μια μόλις... μονομαχία με την Τσουκαρίτσκι και μετά, θα ξεκουραστούμε, άρα θα πρέπει να δώσουμε τα μέγιστα. Δεν χρειάζεται να κρατήσουμε δυνάμεις και πιστεύω, πως η ομάδα θα τα καταφέρει...

Η ψυχολογική κούραση πάει πίσω σε αυτή την περίπτωση. Όλοι θέλουμε ο Ερυθρός Αστέρας να συνεχίσει και την άνοιξη στην Ευρώπη μετά από μια διετία και στόχος μας είναι ένα θετικό αποτέλεσμα».

Και πρόσθεσε: «Στο Βελιγράδι, σημειώσαμε γκολ από στατικές φάσεις και ο Ολυμπιακός σίγουρα θα είναι... διαβασμένος σε αυτό το κομμάτι περισσότερο. Αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του ποδοσφαίρου (σ.σ. οι στημένες φάσεις) και μπορούν να είναι καθοριστικές και να δώσουν λύσεις στον αγώνα.

Ωστόσο, νομίζω ότι πρέπει να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και μέσα στο παιχνίδι και να φτάσουμε στον στόχο μας, μέσα από αυτό τον... δρόμο».

Τέλος, ο Μιλούνοβιτς υπογράμμισε: «Είναι ωραίο ένα ολόκληρο γήπεδο να τραγουδάει το ίδιο σύνθημα, είμαι πεπεισμένος ότι η ατμόσφαιρα θα είναι κορυφαία! Η υποστήριξη θα είναι σημαντική για εμάς, όπως πάντα και πιστεύω, πως θα τους ικανοποιήσουμε με το καλό αποτέλεσμα και την πρόκριση».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος έτοιμος για πρόκριση! (pics)

Θρύλος έτοιμος για πρόκριση! (pics)

O Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό (11/12) μεγάλο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης», για το Champions League...