Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Θρίαμβος, νίκη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 - 10:15

Δεν γινόταν να χάσει αυτή την πρόκριση ο Θρύλος! Δεν γινόταν να μην καταφέρει να περάσει στου «32» του Europa League. Ήταν ανώτερος. Σε όλα. Και ήταν όλοι όπως πρέπει! Από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο παίκτη… Και με αυτή τη συνταγή, η ομάδα αυτή δεν γίνεται να μην πετύχει!

Μέγα πάθος, από όλους. Σοβαρότητα, επιμονή, απίστευτη προσπάθεια, πίστη ως το τέλος. Στοιχεία τα οποία φτιάχνουν τους νικητές. Τους θριαμβευτές! Ο Πέδρο Μαρτίνς, που κυνήγησε το ματς μέχρι τέλους. Οι παίκτες, που ποτέ δεν σταμάτησαν να ψάχνουν το γκολ, ή τα γκολ, που θα τους έδιναν την -πανάξια- πρόκριση… Όλα αυτά στο χορτάρι…

Στην εξέδρα, πάρτι! Αλλά και πίστη, σοβαρότητα και πραγματική, ουσιαστική βοήθεια, προς την ομάδα. Ακόμη και αν απέναντι ήταν ο αδερφός μας, ο Ερυθρός Αστέρας. Πάνω από όλα είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό βροντοφώναξε χθες και ο κόσμος, ο οποίος, μαζί με τους Σέρβους αδερφούς, παρέδωσαν ΜΑΘΗΜΑΤΑ εξέδρας! Και πως να χάσει ο Ολυμπιακός, με τέτοιο μίγμα; Με τέτοια συνταγή! Με τέτοιο πάθος στο χορτάρι και με τέτοια θέληση στην εξέδρα; Δεν γίνεται..

Συνεχίοντας με αυτό τον τρόπο, ομάδα και κόσμος, ως ένα, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάει πολύ μακριά! Και να κάνεις ΟΛΟΥΣ τους στόχους του πραγματικότητα! Έχει μία ισχυρή Διοίκηση, που κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ για να είναι η ομάδα όπως πρέπει. Έχει έναν προπονητή άξιο και ικανό να την οδηγήσει ψηλά, έχει παίκτες αξίας, εξαιρετικούς και πρωτοκλασάτους, ικανούς να αποδώσουν ωραία μπάλα και να παίρνουν αποτελέσματα. Και έχει έναν κόσμο… ΝΙΚΗΤΗ! Παντού και πάντα!

Διαβάστε επίσης