Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Θρύλος Ευρώπη, οι άλλοι…

Ο Θρύλος Ευρώπη, οι άλλοι…
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 09:48

Δύο κληρώσεις έχει σήμερα το πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό! Η μία, η πιο σπουδαία, έπεται της άλλης. Στον Θρύλου περιμένουν να μάθουν τι φυλάει για εκείνους το… ευρωπαϊκό μέλλον! Ο Ολυμπιακός έχει απέναντί του υποψήφιους αντιπάλους για… κάθε γούστο, με ονόματα-μεγαθήρια να είναι έτοιμα να μπουν εμπόδιο, στην ευρωπαϊκή του παρουσία και συνέχεια.

Στις 14:00, λοιπόν, στη Νιόν, διεξάγεται η κλήρωση της φάσης των «32» του Europa League και πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έρχονται από το Champions League είναι οι Σάλτσμπουργκ, Ίντερ, Μπενφίκα και Άγιαξ. Από το Europa League, τώρα, πιθανοί αντίπαλοι είναι οι Σεβίλλη, Σέλτικ, Εσπανιόλ, Μάλμε, Βασιλεία, ΛΑΣΚ Λίντσερ, Άρσεναλ, Πόρτο, Γάνδη, Μπασακσεχίρ, Μπράγκα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε τι θα βγάλει η κληρωτίδα, για τη μοναδική ομάδα, από την Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να τραβά το… κουπί, στην Ευρώπη!

Νωρίτερα, στις 13:00, ο Ολυμπιακός συμμετέχει και στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, για την φάση των «16». Ακόμη ένας στόχος, τον οποίο η ομάδα του Πειραιά κυνηγά, αφού θέλει να κάνει το νταμπλ, κατά την εφετινή περίοδο! Οι ομάδες, οι οποίες συμμετέχουν, είναι χωρισμένες σε δύο γκρουπ. Στο ένα γκρουπ είναι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης, Πανιώνιος, Λαμία, Παναθηναϊκός και στο δεύτερο γκρουπ είναι οι Παναιτωλικός, Ξάνθη, ΟΦΗ, Βόλος, Αστέρας, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, Τρίκαλα.

Διαβάστε επίσης

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον επόμενο μήνα…