Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...

Ένα μήνα εκτός ο Γκιλιέρμε...
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 00:48

Εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον επόμενο μήνα θα αναγκαστεί να μείνει ο Γκιλιέρμε Τόρες μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, έπειτα από το «δολοφονικό» μαρκάρισμα του Πασαλίδη.

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις μετά το τέλος του αγώνα, όπου και διαπιστώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα, καθώς έχει υποστεί βαριά κάκωση στην δεξιά κνήμη.

Κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα χάσει αρκετούς αγώνες των Πειραιωτών, με σημαντικότερο αυτόν κόντρα στον ΠΑΟ στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις αρχές του Ιανουαρίου.

Πάντως, ο Γκιλιέρμε γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς όλοι ανησύχησαν για μεγαλύτερη ζημιά, όταν είδαν το αντιαθλητικό μαρκάρισμα από τον Πασαλίδη.

Ο Βραζιλιάνος θα δουλέψει σκληρά το επόμενο διάστημα, εκμεταλλευόμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος, ώστε να επιστρέψει υγιής στους αγωνιστικούς χώρους το συντομότερο δυνατό.

Να σημειωθεί, ότι καθαρές ήταν οι εξετάσεις του Αβραάμ, ο οποίος αποκόμισε και εκείνος ένα μικροπρόβλημα από το συγκεκριμένο παιχνίδι και πήγε και εκείνος μαζί με τον Γκιλιέρμε και τον ιατρό της ομάδας στο Μετροπόλιταν.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος Ευρώπη, οι άλλοι…

Ο Θρύλος Ευρώπη, οι άλλοι…

Κλήρωση Europa League έχει σήμερα ο Ολυμπιακός της Ευρώπης (14:00 Νιόν), λίγη ώρα αφότου μάθει τον αντίπαλό του στο Κύπελλο Ελλάδας (13:00).