Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο (video)

Η βράβευση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το μεγάλο φιλανθρωπικό του έργο (video)
Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2019 - 20:51

Ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο gala πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (14/12) από τον σύλλογο γυναικών Αθηναΐδες, ο οποίος βράβευσε τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη για την πολυετή και πλούσια φιλανθρωπική του δράση.

Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών βρίσκεται πάντα κοντά στους συνανθρώπους μας, προσφέροντας τους πολύτιμες βοήθειες… Με το φιλανθρωπικό του έργο τα τελευταία χρόνια να είναι πολύ μεγάλο και να συνεχίζεται με στόχο να δοθεί χαρά και βοήθειες σε όσους έχουν ανάγκη.

Ο ηγέτης του Θρύλου παρέλαβε το βραβείο Αθηναΐδες 2019, με την πλούσια φιλανθρωπική του δράση να ξεχωρίζει και να παρουσιάζεται ιδανικά και μεστά μέσω ενός εξαιρετικού βίντεο.

Υπενθυμίζουμε, ότι ο ηγέτης του Θρύλου ανέφερε στο συγκεκριμένο gala κατά τη βράβευσή του: «Νιώθω πολύ οικεία με όλους εσάς, γιατί βλέπω πολλούς φίλους που τους γνωρίζω χρόνια, έχουμε συνεργαστεί και επαγγελματικά, και στο Δήμο Πειραιά, και στα αθλητικά δρώμενα, οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλα αυτά που κάνετε για τους συνανθρώπους μας και να σας πω ότι είμαστε κοντά σας και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Μακάρι να υπήρχαν κι άλλες γυναίκες με τις ίδιες ευαισθησίες στην Ελλάδα, κάνοντας πράγματα για τους συνανθρώπους μας. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και να συνεχίσετε αυτή την ωραία προσπάθεια!».

Δείτε το εν λόγω βίντεο:

Διαβάστε επίσης