Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν μπορούν να τον σταματήσουν!

Δεν μπορούν να τον σταματήσουν!
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 09:50

Με την απόδοση την οποία έπιασε χθες το απόγευμα, στο άδειο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός, έδειξε, για ακόμη μία φορά, την πραγματική εικόνα του. Εκείνη την «καταιγιστική» εικόνα, την οποία όταν εμφανίζει, απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του, είναι απίθανο, εκείνοι, να τον… σταματήσουν.

Η επιθετική δραστηριότητα του Ολυμπιακού, όταν πιάνει στάνταρ απόδοσης, όπως τα χθεσινά, τον καθιστούν, απλώς… ασταμάτητο! Αδύνατο να περιοριστεί… Φάνηκε και χθες, ξεκάθαρα, ότι καμία ομάδα στη Super League 1 δεν μπορεί να περιμένει κάτι καλύτερο, από… λίγη τύχη, για να… σωθεί.

Η συνεργασία του Ολυμπιακού, στην επίθεση, χθες το απόγευμα, ήταν καταπληκτική. Ο Θρύλος έκανε, από τη μέση και μπροστά, ό,τι ήθελε. «Έκρυβε» την μπάλα και την εμφάνιζε εκεί όπου ήθελε εκείνος, για να την βάλει στα δίχτυα. Είναι τέτοια η ποιότητα των παικτών και η ποιότητα της δουλειάς, την οποία κάνουν μεταξύ τους και η οποία τους επιτρέπει να μετατρέπουν παιχνίδια, όπως αυτό, σε… παράσταση, για έναν ρόλο.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει και κλείνει τον ρυθμό, κατά το δοκούν, μέσα σε ένα ματς. Όταν στο δεύτερο χρειάστηκε να κάνει διαχείριση αποτελέσματος το έκανε εύκολα. Όταν όμως, στο πρώτο μέρος, χρειάστηκε να «πατήσει γκάζι», για να βρει όλα τα γκολ που ήθελε, απλώς… δεν γινόταν να περιοριστεί…

Διαβάστε επίσης

Οι έξι... κορυφές του Ολυμπιακού!

Οι έξι... κορυφές του Ολυμπιακού!

Ο Θρύλος, που παραμένει στην πρώτη θέση της Super League 1 και μετά το ματς με την ΑΕΛ, έχει «διαλύσει» τη στατιστική, με πέντε... κορυφές!