Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι «killer» και το δείχνει κάθε αγωνιστική! (videos)

Είναι «killer» και το δείχνει κάθε αγωνιστική! (videos)
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 - 22:49

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς τον Ελ Αραμπί, αλλά μόνο μία λέξη… ΓΚΟΛ.

Ο άνθρωπος είναι «killer» και το δείχνει κάθε αγωνιστική. Ο Μαροκινός παικταράς σκόραρε και κόντρα στην ΑΕΛ, συνεχίζοντας το… σερί που έχει, σημειώνοντας γκολ ή ασίστ σε κάθε ματς που ξεκινάει ως βασικός.

Φτάνοντας πλέον τα 9 τέρματα στο ελληνικό πρωτάθλημα, όντας μόνος πρώτος στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία μετά το πέρας των πρώτων 15 αγωνιστικών στη Superleague 1.

Την ίδια ώρα έχει σκοράρει 5 ακόμη τέρματα στην Ευρώπη, στα προκριματικά και στους ομίλους του Champions League, σημειώνοντας γκολ κόντρα στις πανίσχυρες Μπάγερν Μονάχου και Τότεναμ.

Επίσης, έχει δώσει και 4 ασίστ προς τους συμπαίκτες του, όλες στο ελληνικό πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι εκτός από το γκολ, έχει στο ρεπερτόριο του και τη δημιουργία.

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ελ Αραμπί έχει σκοράρει με κάθε τρόπο τη φετινή σεζόν, με κεφαλιά, με σουτ, με εκτέλεση πέναλτι… Ενώ έχει σημειώσει και 3 γκολ, με ΑΕΚ και με ΑΕΛ, τα οποία του έχουν ακυρωθεί λανθασμένα, ελέω VAR…

Ο Ελ Αραμπί, αν μη τι άλλο, λοιπόν, έχει δικαιώσει τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την επιλογή τους το προηγούμενο καλοκαίρι, με τον Μαροκινό άσο να δίνει πολύτιμες λύσεις στο σκοράρισμα και όχι μόνο, όντας έτοιμος να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, βοηθώντας τους Πειραιώτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Δείτε όλα του τα γκολ με τη φανέλα του Θρύλου:

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μασούρας! (video)

MVP ο Μασούρας! (video)

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος της 14ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος.