Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στις προπονήσεις! (photo)

Επιστροφή στις προπονήσεις! (photo)
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 18:04

Στο Ρέντη επέστρεψαν σήμερα, Σάββατο (28/12) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, μετά την άδεια που είχαν εξασφαλίσει για τις εορτές των Χριστουγέννων.

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία τις προηγούμενες ημέρες να ξεκουραστούν και να περάσουν όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα, ωστόσο, από σήμερα έπιασαν και πάλι δουλειά, ώστε να είναι πανέτοιμοι στην επανέναρξη της σεζόν.

Το πρώτο ματς του Θρύλου για το 2020 είναι αυτό κόντρα στον ΠΑΟ, το οποίο έχει προγραμματιστεί για τις 05 Ιανουαρίου, ωστόσο, μετά την απόφαση για αποχή των διαιτητών η 17η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος είναι στον… αέρα…

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει όλους τους παίκτες του πανέτοιμους για την επανέναρξη της σεζόν, όποτε και αν αυτή πραγματοποιηθεί και έτσι ξεκίνησε από σήμερα τη δουλειά, προετοιμάζοντας την ομάδα του για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την ανάρτηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις προπονήσεις:

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για επιστροφή στους τίτλους! (photo)

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για επιστροφή στους τίτλους! (photo)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία καλούσε τους φίλους της ομάδας να στείλουν τις ευχές τους για το 2020, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δείχνουν για μία ακόμη φορά τη «δίψα» τους για όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά.

«Στα… ραντάρ της Νάπολι ο Κούτρης»

«Στα… ραντάρ της Νάπολι ο Κούτρης»

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού βρίσκεται στις σκέψεις των «παρτενοπέι» για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα.