Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Στα… ραντάρ της Νάπολι ο Κούτρης»

«Στα… ραντάρ της Νάπολι ο Κούτρης»
Σάββατο, 28 Δεκεμβρίου 2019 - 17:20

Στο στόχαστρο (και) της Νάπολι βρίσκεται ο Λεονάρντο Κούτρης, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα…

Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, για τον οποίο πολλές ομάδες έχουν εκφράσει το τελευταίο διάστημα ενδιαφέρον, φαίνεται να αποτελεί στο μυαλό των «παρτενοπέι» ως μία πολύ καλή λύση για να αντικαταστήσει τον Γκουλάμ.

Ο Αλγερινός μπακ της Νάπολι έχει εκφράσει στη διοίκηση την επιθυμία του να αποχωρήσει από την ομάδα και οι Ιταλοί σκέφτονται ήδη κάποιες λύσεις για να τον αντικαταστήσουν.

Πρώτη τους επιλογή είναι, πάντα με τα εν λόγω δημοσιεύματα, ο Ροντρίγκες της Μίλαν, ωστόσο, σκέφτονται έντονα και την περίπτωση του αμυντικού του Ολυμπιακού…

Μένει να φανεί, λοιπόν, το προσεχές διάστημα αν θα υπάρξουν εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση, με τον Κούτρη να επαναλαμβάνουμε να βρίσκεται στα… ραντάρ πολλών ομάδων από το εξωτερικό.

Διαβάστε επίσης

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για επιστροφή στους τίτλους! (photo)

«Τρέλα» από τους ΓΑΥΡΟΥΣ για επιστροφή στους τίτλους! (photo)

Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία καλούσε τους φίλους της ομάδας να στείλουν τις ευχές τους για το 2020, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να δείχνουν για μία ακόμη φορά τη «δίψα» τους για όλους τους τίτλους τη νέα χρονιά.

Οριστικά στον Άρη ο Ντουρμισάι

Οριστικά στον Άρη ο Ντουρμισάι

Κάτοικος Θεσσαλονίκης θα είναι από τις πρώτες μέρες του 2020 ο νεαρός επιθετικός μιας και οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με τους «κιτρινόμαυρους».