Ντουντούκα
Εντάξει, μείωσαν στους 22!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Οι Σέρβοι για τη μετακίνηση του Τσούμιτς στον Θρύλο...

Οι Σέρβοι για τη μετακίνηση του Τσούμιτς στον Θρύλο...
Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019 - 00:00

Ο Νίκολα Τσούμιτς υπέγραψε πρόσφατα στον Ολυμπιακό, αλλά παρέμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν, με την μορφή δανεισμού, στην Ραντνίτσκι Νις...

Στον Ερυθρό Αστέρα, μάλιστα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν με... τίποτα πως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Σερβίας κατέληξε για ακόμα μια φορά σε... ξένα χέρια. Και η γκρίνια που υπήρξε στα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας, αλλά και από τους φιλάθλους των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου, δεν έχει... κοπάσει.

Μάλιστα, ήρθε ένα ακόμα «χτύπημα» για τους πρωταθλητές Σερβίας στο μεταγραφικό «παζάρι», αφού... έχασαν και τον επιθετικό Ιγκόρ Ιβάνοβιτς, ο οποίος κατέληξε στην Λευκορωσία για χάρη της Σαχτέρ Σολιγκόρσκ.

Έτσι, τα ΜΜΕ της Σερβίας έγραφαν μεταξύ άλλων:

«Πρώτα ήταν ο Ολυμπιακός, τώρα οι Λευκορώσοι! Χάθηκε ένας ακόμα παίκτης για τον Αστέρα! Οι πρωταθλητές Σερβίας είχαν τον Ιβάνοβιτς στην λίστα τους, αλλά όπως συνέβη και με τον Τσούμιτς που υπέγραψε στον Ολυμπιακό, έτσι και ένας ακόμα παίκτης δεν θα συνεχίσει στον Αστέρα».

Υπενθυμίζεται, πως και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ήταν στο παρελθόν ψηλά στις... προτιμήσεις του Αστέρα.

Διαβάστε επίσης

Οι Ουκρανοί για Ολυμπιακό...

Οι Ουκρανοί για Ολυμπιακό...

Ιστοσελίδα με ρεπορτάζ της Ντιναμό Κιέβου χαρακτήρισε την περσινή νίκη επί του Θρύλου μια εκ των πέντε κορυφαίων στιγμών των Ουκρανών, για το 2019...