Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το ζέσταμα, πριν τη σέντρα (photo)

Το ζέσταμα, πριν τη σέντρα (photo)
Κυριακή, 5 Ιανουαρίου 2020 - 19:16

Τα… «πιόνια» είναι στη... σκακιέρα. Όλα είναι έτοιμα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Η προθέρμανση του Ολυμπιακού προχωρά και ολοκληρώνεται, λίγα λεπτά, πριν αρχίσει το μεγάλο ματς, με τον Παναθηναϊκό. Βασικοί και αναπληρωματικοί είναι στο γήπεδο και ζεσταίνονται, αφού πρέπει άπαντες να είναι έτοιμοι και σε εγρήγορση, για να μπουν να βοηθήσουν, αν και εφόσον χρειαστεί.

Αν και το γήπεδο είναι… πιο κρύο και από την κανονική του ατμόσφαιρα, αφού είναι άδειο, λόγω της άδικης τιμωρίας, η οποία στερεί από τον Ολυμπιακό τον κόσμο του και από τον κόσμο, τον Ολυμπιακό, οι ποδοσφαιριστές βάζουν τις τελευταίες πινελιές, πριν πέσουν στη «μάχη» του ελληνικού «clasico».

Δείτε τη φωτό:

Διαβάστε επίσης

Επέστρεψε μετά από 36 ημέρες ο Βαλμπουενά!

Επέστρεψε μετά από 36 ημέρες ο Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού είναι ξανά πανέτοιμος να αγωνιστεί και να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τον ΠΑΟ, ξεκινώντας και πάλι στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών, κάτι το οποίο έπραξε για τελευταία φορά στις 01 Δεκεμβρίου...

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Τετ α τετ Μαρινάκη με τον Φορτούνη! (photos)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού δεν θα γινόταν να μη βρίσκεται στο Ναό, στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας στο ματς με τον ΠΑΟ, έχοντας μάλιστα και μία ολιγόλεπτη συνομιλία με τον αρχηγό των Πειραιωτών πριν από τη σέντρα του ματς.

Ο πάγκος του Θρύλου (photo)

Ο πάγκος του Θρύλου (photo)

Αυτοί συμπληρώνουν τη 18άδα του Πέδρο Μαρτίνς και κάθονται στον πάγκο, για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.