Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ποιος… συνήθης έλεγχος;

Ποιος… συνήθης έλεγχος;
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 - 12:17

Για… συνήθη έλεγχο, της οικονομικής αστυνομίας, στην ΕΠΟ, κάνει λόγο η διοίκησή της, μέσω μίας… απαράδεκτης ανακοίνωσης, η οποία κινείται στα όρια της… παραπληροφόρησης!

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης», λέει η ΕΠΟ.

Να αναφέρουμε εμείς, απλώς, ότι τους… συνήθεις οικονομικούς ελέγχους, τους κάνει το ελεγκτικό συμβούλιο της ΓΓΑ. Επίσης, εάν ο σημερινός έλεγχος είναι… ρουτίνα, προς τι η παρουσία των δύο εισαγγελέων; Τη νύχτα, μέρα…

Διαβάστε επίσης