Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ομαρ και Χάαλαντ οι κορυφαίοι Νορβηγοί!»

«Ομαρ και Χάαλαντ οι κορυφαίοι Νορβηγοί!»
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 - 13:44

Στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί «έπιασε» τις 150 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό. Με τον Νορβηγό μπακ να παραμένει ένα από τα βασικά «γρανάζια» της «μηχανής» του Θρύλου και τη φετινή χρονιά.

Ο Ομάρ, μάλιστα, είναι ένα από τα κορυφαία ονόματα στην πατρίδα του, Νορβηγία. Μάλιστα, στις 26/3 θα διεκδικήσει με τους Σκανδιναβούς, απέναντι στην Σερβία, την πρόκριση στο Euro 2020. Kαι μπορεί η «κόντρα» αυτή να αργεί ακόμα, αλλά ήδη στις δύο χώρες έχει αρχίσει η πρώτη... κουβέντα.

Η σερβική ιστοσελίδα «Sportskacentrala», λοιπόν, έχει τον αμυντικό των Πειραιωτών, μεταξύ των τριών κορυφαίων Νορβηγών ποδοσφαιριστών!

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Σουηδός Λάρς Λάγκερμπαγκ της Νορβηγίας, θα βασιστεί στην τριάδα των κορυφαίων του άσων. Ο πρώτος είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο νέος επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Το 19χρονο παιδί-θαύμα ήταν το 'αστέρι' του χειμερινού παράθυρου μεταγραφών και έχει υπογράψει συμβόλαιο 45.000.000 ευρώ για σχεδόν πέντε χρόνια, κατά την έξοδο του από την Σάλτσμπουργκ με προορισμό την Ντόρτμουντ!

Ο επόμενος παίκτης είναι ο Μάρτιον Όντεγκαρντ, επίσημα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης, που έχει παραχωρηθεί με δανεισμό στην Σοσιεδάδ.

Ο τρίτος κίνδυνος είναι ο σημερινός αρχηγός της Νορβηγίας, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος, Ομάρ Ελαμπντελαουί».

Διαβάστε επίσης

Ο Μασούρας έχει τον... τρόπο!

Ο Μασούρας έχει τον... τρόπο!

Μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχει ο εξτρέμ του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Άρη. Μόνο νίκες, αλλά και δύο γκολ η... παράδοση του!

Γιατί βρέθηκε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί...

Γιατί βρέθηκε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί...

Ο φορ του Ολυμπιακού δεν βρέθηκε στην αποστολή για το πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα, για αυτό και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί την πρώην ομάδα του, Αλ Ντουχαίλ...