Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί βρέθηκε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί...

Γιατί βρέθηκε στο Κατάρ ο Ελ Αραμπί...
Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020 - 12:55

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Και στον Ολυμπιακό, αισθάνονται μεγάλη τύχη και δικαίωση για την μεταγραφή του Μαροκινού φορ, το περασμένο καλοκαίρι! Τα όσα κάνει με τη φανέλα του Θρύλου είναι, πραγματικά, απίστευτα!

Ο 32χρονος φορ δεν βρέθηκε στην αποστολή για το πρόσφατο ματς Κυπέλλου με την Καλαμάτα και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το Κατάρ και τους πρώην συμπαίκτες του, στην Αλ Ντουχαίλ. Μια ομάδα, στην οποία αγωνίστηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, παίρνοντας τον τίτλο του πρώτου σκόρερ!

Η επίσκεψη του Ελ Αραμπί δεν ήταν τυχαία, αφού η πρώην ομάδα του, έδινε σημαντικό ματς Κυπέλλου, με αντίπαλο την Αλ Σάντ. Για αυτό και θέλησε, με την παρουσία του, να τονώσει το ηθικό των συμπαικτών του.

Όλοι στο «στρατόπεδο» της Αλ Ντουχαίλ, ήταν πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του και θέλησαν, μάλιστα, να βγάλουν πολλές φωτογραφίες μαζί του. Κάτι που φάνηκε και στα social meida. Οι πρώην συμπαίκτες του, του ευχήθηκαν να συνεχίσει να σκοράρει κατά... ριπάς στην Ελλάδα, με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Μάλιστα, ο Ελ Αραμπί έκανε και δηλώσεις στο σάιτ της Αλ Ντουχαίλ. Συγκεκριμένα, τόνισε: «Είμαι πανευτυχής που βρίσκομαι εδώ, με τους πρώην συμπαίκτες μου και ήθελα να τους ευχηθώ να πάρουν την νίκη και να κατακτήσουν τον τίτλο».

Διαβάστε επίσης