Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συζήτησαν μετά τον Άρη

Συζήτησαν μετά τον Άρη
Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 12:18

Το πρωτάθλημα είναι σε πλήρη εξέλιξη. Ο Ολυμπιακός ηγείται, παραμένοντας πρώτος στη βαθμολογία. Μπροστά υπάρχουν αρκετά δύσκολα ματς, δύο εκ των οποίων ακολουθούν… κολλητά. Το ένα μετά το άλλο. ΟΦΗ εκτός έδρας και ΑΕΚ εκτός έδρας. Ο Ολυμπιακός οφείλει να συνεχίσει με νίκες και να κάνει το 3/3 στη… διαβολοβδομάδα, την οποία διανύουμε.

Αμέσως μετά το τέλος της διαβολοβδομάδας, βεβαίως, ο Ιανουάριος φτάνει στο τέλος του και όπως όλα δείχνουν, μέχρι να «βγει» ο μήνας, θα υπάρξουν εξελίξεις και στα μεταγραφικά θέματα. Αυτά, αλλά και τα αγωνιστικά, σε συνδυασμό με τον συνολικό σχεδιασμό της ομάδας, για τον οποίο Διοίκηση και τεχνικό επιτελείο είναι πάντα σε επαφή, τα είπαν χθες βράδυ Μαρινάκης και Μαρτίνς.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού και ο προπονητής της ομάδας συζήτησαν για όλα τα ζητήματα που «τρέχουν» στην ομάδα. Μεταγραφικής φύσεως, αγωνιστικής φύσεως ή οτιδήποτε υπάρχει στην ομάδα και απασχολεί την επικαιρότητα. Η επαφή των δύο ανδρών ήταν εκτενής και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν αρκετά θέματα, τα οποία βεβαίως δεν έχουν διαρρεύσει, στον απόηχο της νίκης επί του Άρη, στο Καραϊσκάκη.

Διαβάστε επίσης