Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή και προσήλωση στην ΑΕΚ...

Επιστροφή και προσήλωση στην ΑΕΚ...
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 01:00

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που ήθελε και έπρεπε στο Ηράκλειο. Επικράτησε με 1-0 χάρη στο τέρμα του Μαντί Καμαρά και έτσι για μια ακόμα αγωνιστική παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Super League.

Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να μην είχαν την σούπερ απόδοση, όμως πήραν ένα σημαντικό διπλό, σε μια δύσκολη έδρα και παρά τις διαιτητικές αποφάσεις που υπήρξαν στο ματς, με τον μη καταλογισμό πέναλτι πάνω στον Μασούρα από τον Μανούχο, πήραν το τρίποντο. Έτσι, συνεχίζουν την αήττητη πορεία τους, έχοντας μάλιστα και την ψυχολογία στα… ύψη.

Ωστόσο, αυτό το παιχνίδι είναι από τώρα κιόλας... παρελθόν. Ο Θρύλος δίνει ένα δύσκολο ματς την Κυριακή (26/1) κόντρα στην ΆΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Φυσικά και σε αυτό το παιχνίδι, στόχος της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να είναι άλλος από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης! Προκειμένου ο Ολυμπιακός να συνεχίσει να βρίσκεται εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει, μιας και για άλλη μια χρονιά παίζει την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα. Δηλαδή, στην κορυφή της βαθμολογίας!

Διαβάστε επίσης