Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αποκατάσταση και φουλ για ΟΑΚΑ

Αποκατάσταση και φουλ για ΟΑΚΑ
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 09:51

Ο Ολυμπιακός έκανε, έστω και δύσκολα, τη δουλειά του στο Ηράκλειο. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΟΦΗ στην έδρα του και συνέχισε πρώτος, στη Super League. Εκεί όπου θέλει να παραμείνει, μέχρι το τέλος. Εκεί όπου του αξίζει, βάσει εικόνας, να βρίσκεται. Κόντρα σε όλα τα εμπόδια.

Πολύ σημαντική νίκη αυτή στο Ηράκλειο. Πολύ σημαντική. Ήρθε δύσκολα, με τον Ολυμπιακό να χρειάζεται πολλή προσπάθεια, για να φτάσει σε αυτή. Όπως πάντα, άλλωστε, αφού στον Ολυμπιακό δεν… χαρίζεται το παραμικρό. Έτσι και χθες.

Γρήγορα-γρήγορα, όμως, το ματς στην Κρήτη πρέπει να μπει στην άκρη. Ο Ολυμπιακός οφείλει να το ξεχάσει και να προχωρήσει. Με όποιες δυσκολίες κουβαλά, πλέον, από αυτό το ματς. Με κούραση, δίχως Σεμέδο, με απουσίες. Ο Ολυμπιακός μπορεί να βρει τον δρόμο του στο ΟΑΚΑ και να φύγει νικητής, προχωρώντας προς το 45ο πρωτάθλημα.

Από την αρχή της σεζόν, ο Θρύλος καλείται να αντιμετωπίσει και να ξεπεράσει δυσκολίες, οι οποίες του παρουσιάζονται. Το ίδιο θα κάνει και τώρα. Δεν θα είναι εύκολο. Αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι φτιαγμένος για τα εύκολα. Στα δύσκολα είναι, που τα καταφέρνει καλύτερα.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή και προσήλωση στην ΑΕΚ...

Επιστροφή και προσήλωση στην ΑΕΚ...

Η νίκη (0-1) επί του ΟΦΗ ανήκει ήδη στο... παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν, πλέον, το Κυριακάτικο (26/1) ματς στο ΟΑΚΑ...