Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Καθαρές κουβέντες, ξάστερες…

Καθαρές κουβέντες, ξάστερες…
Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 - 09:41

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πήγε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» για να… κρυφτεί. Για να βγάλει μια υποχρέωση. Για να παίξει.. θέατρο, εις βάρος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και προπάντων δεν πήγε εκεί, για να τηρήσει τους «τύπους» και τα «καθώς πρέπει». Οι αλλαγές έρχονται με προσπάθεια και με αλήθειες, όχι με υποκριτική και χαμόγελα.

Ο Ολυμπιακός έχει βγει μπροστά, κάνει μια μεγάλη προσπάθεια για να αλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, προς το καλύτερο. Για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία, την οποία βιώνουν κάθε αγωνιστική οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αλλά και η φίλαθλη Ελλάδα, συνολικά. Και δεν θα σταματήσει, εάν δεν το καταφέρει. Να λυγίσει δεν πρόκειται… Το έδειξε και χθες ο κ. Μαρινάκης, με την παρουσία του εκεί, στη συνάντηση των «Big4» στο «Μεγάλη Βρετάνια».

Ο κ. Μαρινάκης δεν πήγε εκεί για να… παίξει. Πήγε για να πει τα πράγματα με το όνομά τους. Να δείξει τον δρόμο. Δεν πήγε να κάνει τον… καμπόσο. Δεν έχει ανάγκη ο ηγέτης του Ολυμπιακού να δείξει ότι είναι πάνω από κανέναν. Η ίδια η υπόστασή του, αλλά και η υπόσταση του Συλλόγου τον οποίο εκπροσωπεί, αρκεί… Ο κ. Μαρινάκης πήγε εκεί, για να μιλήσει με τη γλώσσα της αλήθειας. Και το έκανε.

Όσοι πήραν το μήνυμα, το πήραν. Ο Θρύλος δεν κάνει πίσω. Πλέον, δεν πείθεται κανείς ότι αυτό που βλέπουμε κάθε εβδομάδα, στα γήπεδα της Ελλάδας, είναι αυτό «που θέλουμε». Έχει έρθει η ώρα να το αλλάξουμε. Και ο Ολυμπιακός είναι μπροστάρης, με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη να δείχνει και χθες τον δρόμο.

Διαβάστε επίσης

Επιστροφή και προσήλωση στην ΑΕΚ...

Επιστροφή και προσήλωση στην ΑΕΚ...

Η νίκη (0-1) επί του ΟΦΗ ανήκει ήδη στο... παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Με τους Πειραιώτες να κοιτάζουν, πλέον, το Κυριακάτικο (26/1) ματς στο ΟΑΚΑ...