Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τεράστια δικαίωση του Ολυμπιακού!

Τεράστια δικαίωση του Ολυμπιακού!
Δευτέρα, 27 Ιανουαρίου 2020 - 23:15

Κάθε μέρα που περνάει, η «εξυγίανση» καταρρέει. Κάθε μέρα, γίνεται και ένα βήμα μπροστά προς αυτή την κατεύθυνση και, παράλληλα, προς την επιστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου στην κανονικότητα...

Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης είναι ένα ακόμα ηχηρό... χαστούκι στην προπαγάνδα, που πλέον γίνεται... σκόνη και θρύψαλα. Ό,τι και να έκαναν με τις αναβολές, όσο κι αν έκαναν τους... Κινέζους, όσο κι αν προσπαθούσαν να κάνουν το... άσπρο-μαύρο, η απόφαση είναι ξεκάθαρη.

Υπάρχει θέμα πολυϊδιοκτήσιας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη και η ποινή είναι μια. Υποβιβασμός!

Πρόκειται για μια τεράστια δικαίωση της πλευράς του Ολυμπιακού, η οποία κυνήγησε το θέμα, με στοιχεία και αποκαλύψεις, προκειμένου να τελειώσει ένα κομμάτι της «σαπίλας» του σημερινού ελληνικού ποδοσφαίρου!

Παρά το γεγονός ότι... κάποιοι έβγαιναν και έλεγαν... διάφορα και απειλούσαν μέχρι και με μηνύσεις, ο Ολυμπιακός δεν έκανε σε κανένα σημείο πίσω. Πήγε την ιστορία μέχρι τέλους και τελικά, δικαιώθηκε. Η σημερινή (27/1) απόφαση της ΕΕΑ είναι μια τεράστια δικαίωση για τον Θρύλο!

Τι κι αν υπήρχαν όλο αυτό το διάστημα δημοσιεύματα, με τα οποία άπαντες έβαλαν κατά της ΕΕΑ, αλλά ακόμα και του προέδρου της επιτροπής, τελικά η αλήθεια βγήκε για μια ακόμα φορά στο... φως! Τα ψέματα τους δεν έπιασαν... τόπο.

Διαβάστε επίσης