Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νίκη-μήνυμα τίτλου!

Νίκη-μήνυμα τίτλου!
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 - 12:29

Δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να… κατεβάσει ταχύτητα. Δεν του επιτρέπεται. Αυτό το πρωτάθλημα θα κατακτηθεί μόνο… στην τσίτα. Μόνο στα… κόκκινα. Με νίκες όπως η χθεσινή, όταν δεν είναι σε θέση η ομάδα να… φορτώνει τεσσάρες και πεντάρες, τους αντιπάλους.

Μεγάλη νίκη η χθεσινή. Τεράστια. Για την ακρίβεια, κάτι περισσότερο από μία νίκη. Ήταν ένα μήνυμα τίτλου, προς κάθε κατεύθυνση. Τα απίστευτα ψυχικά αποθέματα αυτής της ομάδας, σε ένα γήπεδο όπου πάντα δυσκολεύεται, αλλά συνήθως βρίσκει τον τρόπο να φύγει νικητής, ήταν αυτό που χρειάζεται ο Ολυμπιακός ΠΑΝΤΟΤΕ! Σε όλα τα ματς του.

Με τέτοιες νίκες, όταν δεν είναι σε βραδιές… πεντάρας, ο Θρύλος ΔΕΝ πρόκειται να το χάσει αυτό το πρωτάθλημα. «Καθαρίζοντας» την άλλη εβδομάδα, τον Πανιώνιο, μπορεί να πάει στην Τούμπα και να κάνει το παιχνίδι του, ανεβαίνοντας στο +5. Είναι καλύτερη ομάδα, από τον ΠΑΟΚ και μπορεί να φύγει νικητής από την έδρα του «δικεφάλου» του Βορρά.

Διαβάστε επίσης

Θέλει, πάντα, 11 «Βαλμπουενάδες»

Θέλει, πάντα, 11 «Βαλμπουενάδες»

Χωρίς διάθεση να μειώσουμε την προσπάθεια κανενός «ερυθρόλευκου» στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός θέλει -ΠΑΝΤΑ- 11 «Βαλμπουενάδες». Να «γυαλίζει το μάτι», δηλαδή.