Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ

Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 11:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Δεν πρόκειται να καθίσει με ‘σταυρωμένα τα χέρια’ ο Ολυμπιακός, μπροστά σε αυτό το… γαϊτανάκι… αναβολής, που προσπαθούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη να πάρουν, αντί να ωθούν τη δικαιοσύνη να λύσει την υπόθεση πολυιδιοκτησίας, για την οποία ‘κάθονται στο σκαμνί’ και εξετάζονται.

Ο Θρύλος έκανε καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ ενώ, όπως προανήγγειλαν οι δικηγόροι του Ολυμπιακού θα προσφύγει και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λίγκας, καθώς ΠΑΟΚ και Ξάνθη προσέφυγαν στο Διοικητικό Εφετείο, για αθλητική διαφορά!

Με βάση τους κανονισμούς, προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια, για τέτοιου είδους υπόθεση, απαγορεύεται και αυτό σημαίνει ότι μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να την αποσύρουν, ειδάλλως κινδυνεύουν με αποβολή από το πρωτάθλημα.

ο έργο συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός κάνει τα πάντα για να κυριαρχήσει η νομιμότητα και να μην υπάρχουν σκιές! Αλλά όπως φαίνεται είναι και ο μόνος, ο οποίος ‘παλεύει’ για αυτό…

Διαβάστε επίσης

Η μπάλα στην κερκίδα!

Η μπάλα στην κερκίδα!

ΠΑΟΚ και Ξάνθη πασχίζουν να πάρουν αναβολή, αντί να βοηθούν να πέσει φως στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας και να παλεύουν να… δικαιωθούν.