Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαλτάκος ζήτησε χρόνο να… ενημερωθεί!

Ο Μπαλτάκος ζήτησε χρόνο να… ενημερωθεί!
Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου 2020 - 11:04

Συνεχίστηκαν οι… ντρίμπλες, από πλευράς ΠΑΟΚ, στην εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης-Σαββίδη, για την οποία η ΕΕΑ έχει πει ‘υποβιβασμός’! Ο… νεοαποκτηθείς νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Τάκης Μπαλτάκος, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες από την αίθουσα, μικρή αναβολή, για να ενημερωθεί! «Πήρα την υπόθεση την Πσρασκευή, ζητάω μικρή αναβολή για να ενημερωθώ», φέρεται να είπε ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα κάνει δηλώσεις για το θέμα, τονίζοντας διαρκώς ότι «δεν υπάρχει υπόθεση» και ότι «ο ΠΑΟΚ θα δικαιωθεί και θα απαλλαγεί»!
Μάλιστα, το… προφανές έσπευσε να τονίσει και ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι παρών στη διαδικασία και εκείνη τη στιγμή φέρεται να του είπε «Έχεις κάνει δηλώσεις για την υπόθεση εδώ και μια εβδομάδα»! Πρόσθεσε, δε, ότι «πως βγαίνει ο Μπαλτάκος τόσο καιρό στην τηλεόραση αφού δεν ήξερε την υπόθεση και ήρθε τώρα και ζήτησε αναβολή; Να μην αναβληθεί, το θέμα της πολυιδιοκτησίας δεν αφορά εμένα και σένα αλλά όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Η μπάλα στην κερκίδα!

Η μπάλα στην κερκίδα!

ΠΑΟΚ και Ξάνθη πασχίζουν να πάρουν αναβολή, αντί να βοηθούν να πέσει φως στην υπόθεση πολυιδιοκτησίας και να παλεύουν να… δικαιωθούν.

Βρε κάτι… συμπτώσεις! (photos)

Βρε κάτι… συμπτώσεις! (photos)

Εξ ου και οι… ‘πρόβες’ των προηγούμενων ημερών, από τον Τάκη Μπαλτάκο, στα ΜΜΕ του Ιβάν Σαββίδη και όχι μόνο…!