Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιβεβαίωσε το... «δικός μας Γραμμένος», όμως... τελείωσε!

Επιβεβαίωσε το... «δικός μας Γραμμένος», όμως... τελείωσε!
Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 - 19:52
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική του παρουσία, για μια ακόμη φορά εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «ΔΙΚΗ στο OPEN», ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος δεν μπορεί να... ξεφύγει από το «δικός μας ο Γραμμένος», φράση που χρησιμοποίησε στο παρελθόν ο Σαββίδης, πριν από τις προηγούμενες εκλογές της Ομοσπονδίας. Δεν είναι μόνο ότι πήγε στο κανάλι του προέδρου του ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο ότι «βγήκε» από το «Μακεδονία Παλλάς», όπου βρίσκονται και τα στούντιο του καναλιού (!), από εκεί, λοιπόν, χρησιμοποίησε ρητορική μόνο κατά του Ολυμπιακού. Τη στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης, με τελευταίο παράδειγμα την πρωτόδικη απόφαση για την πολυϊδιοκτησία, έχει ισοπεδώσει τα πάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος δεν έχει καταλάβει ότι είναι πρόεδρος της ΕΠΟ. Δεν εξηγείται αλλιώς, επειδή, εκ θέσεως, έπρεπε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από όλους, κάτι που δεν έκανε, αφού εξαπέλυσε επίθεση στον Ολυμπιακό, επειδή «προκάλεσε» ΔΣ της Λίγκας για την αναβολή των πλέι οφ. Επίσης, τα έβαλε και με τον Μαρινάκη για όσα του είπε («θα πας φυλακή») στη συνάντηση των «4», όμως όταν η επίθεση τού έγινε κατά πρόσωπο, ο Γραμμένος νόμισε ότι έφευγε από την αίθουσα ο ηγέτης του Ολυμπιακού!

Λίγους μήνες πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ, ο Γραμμένος δεν ξέρει αν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ιουλίου και ενώ στο παρασκήνιο γίνεται χαμός. Αρα, ο Γραμμένος τέλειωσε και δεν το ξέρει. Η μάλλον, φάνηκε πως ξέρει ότι τελείωσε. Στο κανάλι του Σαββίδη ...έπαιξε το τελευταίο του χαρτί, όμως έπεσε στο κενό.

Κάποιοι λένε ότι ελπίζει να πουν έναν καλό λόγο η FIFA και η UEFA, όμως αγνοεί πως ούτε εκεί έχει στηρίγματα. Αν έχει διαφορετική άποψη, κάνει λάθος...

Διαβάστε επίσης