Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το τοπίο αλλάζει, η ποιότητα όχι

Το τοπίο αλλάζει, η ποιότητα όχι
Τετάρτη, 1 Απριλίου 2020 - 09:45

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες πολλών σεναρίων, αναφορικά με παίκτες του Ολυμπιακού και ομάδες του εξωτερικού. Ο Τσιμίκας, ο Καμαρά, ο Σα είναι, μεταξύ άλλων, ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδιαφέρουν διάφορα κλαμπ ανά την Ευρώπη. Αυτή τη στιγμή το να συζητάμε για -άμεσες- συμφωνίες, είναι, τουλάχιστον, αδόκιμο. Η κατάσταση, η οποία διαμορφώνεται παγκοσμίως, με τον κορονοϊό και η οποία δεν επηρεάζει μόνο το ποδόσφαιρο, φυσικά, αναμένεται να αφήσει το σημάδι της. Το σημάδι της, στην αγαπημένη μας μπάλα. Πολλά θα αλλάξουν, ουσιαστικά λίγα πράγματα θα είναι ίδια, σε σχέση με το πριν. Τουλάχιστον για «καιρό».

Και ο Ολυμπιακός δεν μένει ανεπηρέαστος, από αυτή την ιστορία. Ο Θρύλος έχει στις τάξεις του νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναμένεται να τραβήξουν ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον των ομάδων του εξωτερικού, για τις οποίες δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να αγοράσουν παίκτες των 50, 60, 70, 100, εκατομμυρίων. Το ταλέντο και η προοπτική αναμένεται να μπει μπροστά.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να προσαρμόσει τα «παζάρια» του, σε ό,τι αφορά τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους θα έχει προσεγγίσεις. Δεν θα είναι το ίδιο εύκολο να διαπραγματεύεσαι, με την κατάσταση που θα διαμορφωθεί, μετά τον κορονοϊό. Ο Ολυμπιακός, όμως, έχει το ατού της ποιότητας. Καλοί παίκτες, σε νεαρή ηλικία, ικανοί να εκτινάξουν την χρηματιστηριακή τους αξία, ακόμη περισσότερο. Δεν αναμένεται, δηλαδή, να ξεπουλήσει ό,τι έχει στο… stock του ο Ολυμπιακός.

Όλα θα γίνουν στην ώρα τους και με τον σωστό τρόπο. Δίχως βιασύνη και δίχως απερισκεψία. Το έχει αποδείξει, άλλωστε, η Διοίκηση του Ολυμπιακού, ότι δεν κινείται απερίσκεπτα και βιαστικά, σε ό,τι αφορά τις μεταγραφικές της υποθέσεις. Και τις εισερχόμενες, αλλά και τις… εξερχόμενες.

Διαβάστε επίσης