Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σεμέδο: «Ό,τι χειρότερο έχω ζήσει...»

Σεμέδο: «Ό,τι χειρότερο έχω ζήσει...»
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020 - 19:32

Από... 40 κύματα πέρασε η ζωή και η καριέρα του Ρούμπεν Σεμέδο, μέχρι σήμερα. Ο Πορτογάλος στόπερ αντιμετώπισε πολλές δυσκολίες, σε όλα τα επίπεδα, μέχρι τη μετακίνησή του στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, ανέτρεψε με το... σπαθί του την κατάσταση και βγήκε πιο δυνατός!

Η εξομολόγησης ψυχής του, λοιπόν, στο «Canal 11» ήταν συγκλονιστική. Ο αμυντικός του Θρύλου μίλησε για τη ζωή του, για το διάστημα που ήταν στη φυλακή, για την... κατηφόρα που πήρε, αλλά και για τη μεγάλη επιστροφή του!

Μερικές από τις ιστορίες του, σε... ρίχνουν ψυχολογικά. Όπως τότε που η κορούλα του τον επισκέφτηκε στη φυλακή.

Με τον Σεμέδο να εξιστορείται: «Ήρθε κόρη μου να με δει. Νομίζω, ότι το κατάλαβε από τον τρόπο που ήθελα να την προφυλάξω. Εγώ προσπαθούσα να μην το καταλάβω όλο αυτό, για να μην της το περάσω. Είχε συνηθίσει ο πατέρας της να λείπει. Έτσι είχε πει, όπως της το είχα υποσχεθεί. Της είπα ότι ο μπαμπάς πήγε να παίξει και ότι θα γυρίσει...

Ήταν ό,τι χειρότερο έχω ζήσει έως τώρα. Είναι μία ψυχρή σχέση μέσα από ένα γυαλί. Δεν μπορείς να ακουμπήσεις τον δικό σου άνθρωπο και μου έλειπε αυτή η αίσθηση. Κάθε φορά που ένα αγαπημένο μου πρόσωπο και ειδικά η κόρη μου έφευγε, ένιωθα πολύ άσχημα. Ό,τι χειρότερο».

Για τη μέρα που έμαθε ότι αποφυλακίζεται, δήλωσε: «Παίζαμε ντάμα και με φώναξαν να μιλήσω με τον δικηγόρο μου. Μου είπε 'Σεμέδο από σήμερα έως το αργότερο αύριο θα βγεις'. Σε εκείνες τις δύο ημέρες δεν κοιμήθηκα ούτε μία ώρα. Ίσως 10 με 20 λεπτά, αλλά μετά ξύπνησα. Ένιωθα ξανά πως θα τους δω όλους... Την οικογένειά μου και τους δικούς μου ανθρώπους... Νιώθεις πως θα δεις ξανά τα παιδιά σου και όσους θέλεις...

Ήταν απερίγραπτο, το ότι αγκάλιασα την μητέρα μου μετά από μήνες! Όταν μου είπαν 'βγαίνεις έξω' είπα στον εαυτό μου 'ξύπνα, έχεις μία δεύτερη ευκαιρία! Πάτα, λοιπόν, το κουμπί της επανέναρξης'. Και έτσι έκανα. Τα σβήνεις όλα και αρχίζεις ξανά...».

Διαβάστε επίσης