Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμμένος: Αποτυχημένος για 12 λόγους

Γραμμένος: Αποτυχημένος για 12 λόγους
Σάββατο, 4 Απριλίου 2020 - 21:09
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Το αργότερο τον Ιούλιο, η ΕΠΟ θα έχει εκλογές και ταυτόχρονα θα κλείσει και ο κύκλος της διοίκησης Γραμμένου. Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αφήνει... καμένη γη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι αποτυχημένος για 12 λόγους.

Αναλυτικά:

1)Η Εθνική πήγε από το κακό στο χειρότερο, φέρνοντας ντροπιαστικά αποτελέσματα, ειδικά στη «θητεία» του Αγγελου Αναστασιάδη. Αποκορύφωμα ότι απέτυχε να προκριθεί στην τελική φάση του Euro. Την πήρε από το Καραϊσκάκη για να παίζει στο άδειο ΟΑΚΑ.

2) Οι προσλήψεις: Ξεκίνησαν επί ΠΔΕ, συνεχίστηκαν επί Γραμμένου, με καταγγελίες ότι είχαν άρωμα ΣΥΡΙΖΑ αλλά και με καταγγελίες για προκλητικούς μισθούς.

3) «Σουρωτήρι» οι κανονισμοί: Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκησή του πήγε να αλλάξει τον ΚΑΠ για να επιτρέψει την πολυϊδιοκτησία αλλά και τον δικονομικό κανονισμό για να μειωθεί η ποινή του Σαββίδη για το «ντου» με το όπλο. Το καλοκαίρι του 2017 άλλαξε τον Πειθαρχκό Κώδικα ενώ το πρωτάθλημα είχε ξεκινήσει!

4) Μπορεί να ...κόπτεται υπέρ των ΕΠΣ, όμως δεν εκμεταλλεύθηκε τις καλές σχέσεις του με τον πρώην Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, ώστε να επιχορηγείται το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

5) Συνεχείς οι κρατικές παρεμβάσεις στο ποδόσφαιρο και στην ΕΠΟ από τους Κοντονή, Βασιλειάδη, όμως ο Γραμμένος δεν τις κατήγγειλε στις FIFA, UEFA για το... καλό της «εξυγίανσης».

6) Αναζητείται η ισονομία: Δεν έκανε μόνο δηλώσεις, στο παρελθόν έβγαλε μέχρι και ανακοίνωση κατά του Ολυμπιακού!

7) «Δικός μας ο Γραμμένος», δήλωσε ο Σαββίδης και η φράση τον... ακολούθησε σε όλη τη θητεία του.
8) Ο πόλεμος ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Ο «εμφύλιος» που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα.

9) Το VAR: Καθυστέρησε πολύ να λειτουργήσει και η ΕΠΟ δεν πίεσε, άσχετα να χρηματοδοτήθηκε από το κράτος.

10) Αυτή η ΕΠΟ «ζυγίστηκε, μετρήθηκε και βρέθηκε ελλιπής»... Πολλά τα παραδείγματα, με τελευταίο ότι η πραγματική εικόνα της φάνηκε και στον περσινό τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αφού έγιναν επεισόδια σε ματς κεκλεισμένων των θυρών!

11) Γραμμένος πριν δυο χρόνια: «Πράγματι, και ο Σαββίδης και ο Μελισσανίδης και ο Αλαφούζος στην αρχή, στήριξαν τη δική μου παράταξη. Γιατί, αυτό απαγορεύεται; Αφού και εκείνοι έχουν πλέον το δικαίωμα του εκλέγειν».

12) Η ΕΠΟ απουσιάζει από όλα τα μεγάλα προβλήματα.

Διαβάστε επίσης