Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παρασκήνιο: Ο πόλεμος για την προεδρία της ΕΠΟ

Παρασκήνιο: Ο πόλεμος για την προεδρία της ΕΠΟ
Κυριακή, 5 Απριλίου 2020 - 21:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μπορεί να παραμένει άγνωστο το σύστημα των εκλογών της ΕΠΟ, από τη μια υπάρχει η τοποθέτηση Γραμμένου ότι δεν θα αλλάζει τίποτα και θα ψηφίσουν οι Ενώσεις και οι ΠΑΕ και από την άλλη η προαναγγελία της Κυβέρνησης (σ.σ. Γεραπετρίτης, Αυγενάκης) για διεύρυνση του εκλογικού σώματος, άρα αυτό θα ξεκαθαρίσει το Μάιο που θα υποβάλλουν η FIFA και η UEFA την ολιστική μελέτη προς την Κυβέρνηση, όμως καλά κραττεί ο προεκλογικές πυρετός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τελευταία «εξέλιξη» είναι το.. βήμα του Γραμμένου, λέγεται με τη συμπαράσταση και του αντιπροέδρου Στέργιου Αντωνίου, να αναβιώσει η «συμμαχία» ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, η μοναδική περίπτωση ο πρώτος να είναι εκ νέου υποψήφιος. Πάντως, αρκετοί προβλέπουν ότι το συγκεκριμένο σχέδιο δεν έχει πιθανότητες.

Το ίδιο ισχύει και για την περίπτωση προέδρου ομάδας της Superleague, που δεν είναι δική του(σ.σ. άλλοι είναι οι μεγαλομέτοχοι) που θα ήθελε να είναι υποψήφιος κοινής αποδοχής! Επίσης, έπαιξε αλλά... αποσύρθηκε και το όνομα του Μηνά Λυσάνδρου, όχι ως πρόεδρος κοινής αποδοχής αλλά με το μπλοκ του νότου, επειδή «θέλει να παραμείνει στη Λίγκα».

Πάντως, γίνεται χαμός και εντός των δυο μπλοκ! Σε αυτό του βορρά, την καρέκλα καλοβλέπει μέχρι και παράγοντας της διοίκησης του Βασίλη Γκαγκάτση. Επίσης, υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες, συνολικά τρεις της διοίκησης Γραμμένου που θέλουν να πάνε... ψηλότερα! Λένε ότι έχουν βρει μέχρι και πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να προταθεί.

Οι... μνηστήρες στο μπλοκ του νότου είναι τουλάχιστον τρεις. Δυο της παρούσας διοίκησης και ένας δικηγόρος που ασχολείται με αθλητικές υποθέσεις αλλά και ...ενώσεις! Όμως, κι εδώ μπορεί να παίξει πρόσωπο-έκπληξη.

Γίνεται αντιληπτό, πως το παρασκήνιο «οργιάζει». Και είμαστε ακόμη στην αρχή.

Διαβάστε επίσης