Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε σε όλα τα δικαστήρια

Ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε σε όλα τα δικαστήρια
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 - 22:27
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οσο και αν ο ΠΑΟΚ επιδίδεται σε ρεσιτάλ προπαγάνδας, άλλο τόσο θα εκτίθεται. Όσο και αν ο ΠΑΟΚ τα βάζει με την ΕΕΑ και τους αθλητικούς δικαστές, φαντασιώμενος ότι τον κυνηγάνε όλοι, ενώ στην ΕΠΟ υπάρχει ο «δικός μας Γραμμένος» και η διαιτησία σφυρίζει 100-0 υπέρ του, τόσο οι φίλαθλοι θα γελάνε μαζί τους...

Κανείς, από Θεσσαλονίκη μεριά, δεν μας εξηγεί τι κακό έκαναν οι αθλητικοί δικαστές. Εφάρμοσαν το νόμο και τους κανονισμούς. Αν ο ΠΑΟΚ είχε στοιχεία, θα τους έπειθε να μπουν στην ουσία.

Εγιναν ένα σωρό δικαστήρια και ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε κανένα! Η αρχή έγινε στην ΕΕΑ, ακολούθησαν το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Οργανο της Λίγκας, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αυτά είναι τα Πειθαρχικά Οργανα του ποδοσφαίρου.

Ας μην ξεχνάμε ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, που και μέχρι σε αυτό έκαναν επίθεση (!), δεν έβγαλε προσωρινή διαταγή, προκειμένου να σταματήσουν οι πειθαρχικές διαδικασίες σε βάρος του. Να μην ξεχνάμε και την επιπλέον καταδίκη της Ξάνθης από Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Επίσης, το Διοικητικό Εφετείο απέρριψε την έκδοση προσωρινής διαταγής στο αίτημα αναστολής της της απόφασης της ΕΕΑ, το οποίο επέβαλε ο ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες το προαναφερόμενο δικαστήριο «είδε» πολυϊδιοκτησία και ο ΠΑΟΚ είχε προσφύγει σε αυτό, όπως και στο ΣτΕ για να ανασταλούν οι πειθαρχικές διαδικασίες.

Αυτά δεν φτάνουν για να σταματήσει ο ΠΑΟΚ να μιλάει;

Διαβάστε επίσης