Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο παιχταράς Γουίλσον Εντουάρντο ψηλά στη λίστα! (videos)

Ο παιχταράς Γουίλσον Εντουάρντο ψηλά στη λίστα! (videos)
Δευτέρα, 27 Απριλίου 2020 - 11:26

Δεν… κάθεται ο Ολυμπιακός, περιμένοντας την επόμενη ημέρα να… έρθει! Ο Θρύλος σχεδιάζει από τώρα το «αύριο» και δη την επόμενη σεζόν, προχωρώντας, όσο μπορεί, τις μεταγραφικές του υποθέσεις. Το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση των άκρων. Ο Πέδρο Μαρτίνς ρίχνει πολύ βάρος στα εξτρέμ και θέλει εκεί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να μπορούν να βοηθήσουν και να δώσουν λύσεις, σε διάφορα στιλ παιχνιδιού της ομάδας. Ένας από αυτούς είναι ο Γουίλσον Εντουάρντο, της Μπράγκα!

Ο Εντουάρντο έχει στοιχεία τα οποία μπορεί να τον φέρουν ακόμη και πιο μπροστά, στη λίστα, από τον Κέβιν Μπουά, της Βασιλείας! Είναι έμπειρος (29 ετών), ο προπονητής του Ολυμπιακού τον γνωρίζει καλά και διαθέτει κάποια ποιοτικά χαρακτηριστικά που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτά που ψάχνει ο Πέδρο Μαρτίνς. Φέτος είχε μια γεμάτη σεζόν με 25 συμμετοχές, 8 γκολ και 1 ασίστ.

Μένει ελεύθερος από την Μπράγκα, να αναφέρουμε εδώ, ενώ το γεγονός ότι παίζει περισσότερο από τα αριστερά, συγκλίνοντας (είναι δεξιοπόδαρος) αρέσει στον Μαρτίνς! Ο Γουίλσον Εντουάρντο αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και είναι διεθνής με την Ανδρών της Ανγκόλας, παρότι μικρός έπαιζε με τις εθνικές της Πορτογαλίας.

Δείτε τον:

Διαβάστε επίσης

Γκολ σημαίνει… νίκη!

Γκολ σημαίνει… νίκη!

Ο Ολυμπιακός είναι ψηλά στη λίστα με τις ομάδες στον κόσμο, σε ποσοστό νικών στους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος, όταν σκοράρουν πρώτες!