Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ζότα (video, photo)

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ζότα (video, photo)
Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 - 13:04

Το όνομα του Ζότα της Μπενφίκα «παίζει» έντονα, τις τελευταίες ημέρες, για τον Ολυμπιακό. Το θέμα αναπαράγεται διαρκώς, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό και ο ποδοσφαιριστής των «αετών» της Λισαβόνας συνδέεται, ολοένα και περισσότερο, με μία πιθανή μετακίνησή του, στο λιμάνι. Ο 21χρονος εξτρέμ (και δεύτερος επιθετικός, όποτε χρειαστεί) έχει παίξει φέτος σε 11 παιχνίδια πρωταθλήματος, 2 Champions League και από ένα σε Europa League, Κύπελλο Πορτογαλίας και Λιγκ Καπ και η Record επαναφέρει, σήμερα το θέμα.

Όπως γράφει η πορτογαλική εφημερίδα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του ποδοσφαιριστή. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να φέρει στην Ελλάδα τον νεαρό, τον οποίο η Μπενφίκα μπορεί να δώσει δανεικό, εφόσον υπάρξει ζήτηση. Το θέμα δεν έχει προχωρήσει, μέχρι στιγμής, αφού ο Ολυμπιακός εξετάζει προσεκτικά τις μεταγραφικές του κινήσεις, πριν προχωρήσει σε επίσημες προτάσεις και επαφές.

Δείτε τον Ζότα:

Διαβάστε επίσης

Μιλάει σιγά, για να τον ακούνε…

Μιλάει σιγά, για να τον ακούνε…

Ο Ολυμπιακός ούτε «φώναξε» ποτέ για την αθωότητά του, ούτε βγήκε ποτέ να «χτυπιέται» στα ΜΜΕ, ούτε τα έβαλε με δικαστές και επιτροπές.