Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Αποστάσεις» Μαρινάκη από την Κεντρική Διαχείριση, λόγω Ξάνθης, Βόλου! Δεν έγινε ψηφοφορία

«Αποστάσεις» Μαρινάκη από την Κεντρική Διαχείριση, λόγω Ξάνθης, Βόλου! Δεν έγινε ψηφοφορία
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 - 13:20
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Νέα δυναμική παρέμβαση από τον Μαρινάκη στο ΔΣ της Λίγκας. Αυτή τη φορά αφορμή ήταν η συζήτηση για την Κεντρική Διαχείριση. Ο ηγέτης του Ολυμπιακού τόνισε πως ψηφίζει «όχι» λόγω Ξάνθης και Βόλου. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Σαν Ολυμπιακός ΄λέμε όχι όσο υφίστανται τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα Ξάνθης και Βόλου». Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα που έσπασε την Κεντρική Διαχείριση είναι ο ΠΑΟΚ που τώρα την πρότεινε!

Είχε προηγηθεί και «καρφί» Αγραφιώτη σε Κωστούλα για ομάδες-δορυφόρους. Ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού άφησε υπονοούμενα στην συζήτηση για την κεντρική διαχείριση.

«Να πάμε σε κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων», πρότεινε ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού στην τηλεδιάσκεψη της Superleague. Μια πρόταση που είχε ως αποτέλεσμα ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης να πετάξει... καρφιά για ομάδες-δορυφόρους.

«Πήρατε χαρτάκι από τον κύριο Γκαγκάτση. Όσο υπάρχουν ομάδες δορυφόροι στη Λίγκα, δεν θα υπάρχει κεντρική διαχείριση», είπε ο Αγραφιώτης που δεν ανακάλεσε, παρότι το ζήτησε ο Κωστούλας.

Ψηφοφορία δεν έγινε, παρά τα όσα διαδίδονται. Πάντως, να ξεκαθαρίσουμε, ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι αντίθετος στην Κεντρική Διαχείριση.

Διαβάστε επίσης