Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι γκολάρες του Θρύλου στο Champions League! (video)

Οι γκολάρες του Θρύλου στο Champions League! (video)
Τετάρτη, 29 Απριλίου 2020 - 19:37

Ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε σήμερα (29/4) ο Κώστας Καραπαπάς, μέσω των social media.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα στο gavros.gr, ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε, μεταξύ άλλων: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τσάκισε και απέκλεισε ομάδες που πρωταγωνιστούν σε πρωταθλήματα πιο πλούσια από το ελληνικό όπως η Κράσνονταρ (Ρωσία) και η Μπασάκσεχίρ (Τουρκία) για να προκριθεί στους ομίλους του Champions League. Εκεί που άλλοι ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ και ας παριστάνουν τη μεγάλη ομάδα.

Στους ομίλους ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έπαιξε σαν ισάξιος θηρία όπως η Μπάγερν και η Τότεναμ και απέκλεισε τους Πρωταθλητές Σερβίας, τον Ερυθρό Αστέρα.

Στην συνέχεια ήρθε το ΕΠΟΣ του Έμιρειτς παρά το κακό αποτέλεσμα στον Πειραιά. ΜΟΝΟ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μπορούσε να κάνει αυτό το θαύμα και το έκανε! Έφτασε στους '16' και το ταξίδι συνεχίζεται».

Και η αλήθεια είναι, ότι η φετινή πορεία του Θρύλου στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακή! Και συνεχίζεται...

Μάλιστα, η πειραϊκή ΠΑΕ ανάρτησε στα social media όλα τα γκολ από τη φάση των ομίλων του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού!

Δείτε τα, στο βίντεο!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Τα γκολ της ομάδας μας στους ομίλους του UEFA Champions League! Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας; / Olympiacos’ @championsleague group stage goals! Which one is your favorite? #Olympiacos #UCL #Goals #Football #Vote

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης