Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιμένουν στην Ιταλία για Σινάν!

Επιμένουν στην Ιταλία για Σινάν!
Σάββατο, 9 Μαΐου 2020 - 12:38

Ένα από τα ονόματα που έχουν «παίξει» δυνατά τις τελευταίες ημέρες, στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού, είναι εκείνο του Σινάν Γκιουμούς, της Τζένοα. Μάλιστα, οι Ιταλοί επιμένουν διαρκώς να το αναδεικνύουν και να το φέρνουν στο προσκήνιο, κρατώντας «ζεστό» το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, για τον ποδοσφαιριστή. Έτσι, η Tuttosport επιμένει και σήμερα να τονίζει ότι ο Θρύλος κινείται για τον Γερμανό, με τουρκικές ρίζες.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προγραμματίσει ραντεβού με την ιταλική ομάδα, έτσι ώστε να συζητήσουν για πιθανή παραχώρηση του Σινάν. Δεν είναι το μόνο Μέσο που ασχολείται με το θέμα, από τη γειτονική χώρα, άλλωστε. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι σε ισχύ μέχρι το 2022, ενώ ο ίδιος δεν έχει ιδιαίτερες συμμετοχές στο Καμπιονάτο.

Το… μεγάλο μπαμ του, το έκανε στη Γαλατά, όπου μέτρησε 79 συμμετοχές και 19 γκολ. Πρόκειται για μία δύσκολη περίπτωση, αλλά το όνομα του Ολυμπιακού και η οικονομική του υγεία, επιτρέπουν στον Μαρτίνς και τη διοίκηση να εξετάζουν ποδοσφαιριστές που άλλες ελληνικές ομάδες δεν μπορούν καν να… σκεφτούν.

Διαβάστε επίσης

Η ζυγαριά βγάζει πάντα Θρύλο!

Η ζυγαριά βγάζει πάντα Θρύλο!

Ο Μαρτίνς ζύγισε τα διπλά λεφτά της Λοκομοτίβ και τον Ολυμπιακό. Την προοπτική, το μέγεθος του Συλλόγου. Και έκανε επιλογή καριέρας...