Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάντοτε στη λίστα ο Σεμέδο!

Πάντοτε στη λίστα ο Σεμέδο!
Κυριακή, 10 Μαΐου 2020 - 12:34

Αρκετά είναι τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που «παίζουν» για τα άκρα του Ολυμπιακού. Από το εξωτερικό, αλλά και από το εσωτερικό. Οι λύσεις… εντός των συνόρων είναι πολύ περιορισμένες, βέβαια, αλλά πάντοτε υπάρχουν και εξετάζονται. Μία εξ αυτών, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είναι ο Σεμέδο του ΟΦΗ. Δεν είναι ακριβώς… λύση εντός των συνόρων, αφού ο παίκτης ανήκει στη Φορτούνα Σιτάρντ, αλλά ο Ολυμπιακός τον είδε σε δράση, ενώ αυτός αγωνιζόταν στον ΟΦΗ, τη σεζόν που διανύουμε. Και έτσι, μπαίνει στην κατηγορία των… «Ελλήνων». Των στόχων του Ολυμπιακού, από τη Super League, δηλαδή.

Ο Σεμέδο είναι ένας ταλαντούχος παίκτης, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα, αλλά και δυνατότητες. Ο Μαρτίνς τον έχει παρακολουθήσει και σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ημερών, φέρεται να έχει δώσει το ΟΚ, ώστε να αποκτηθεί. Ο Ολυμπιακός φέρεται, επίσης, να έχει κάνει ήδη μία προεργασία, για το θέμα, αφού για τον ποδοσφαιριστή, η Διοίκηση των Πειραιωτών δεν θα μιλήσει με τον ΟΦΗ (προφανώς), αλλά με την Φορτούνα Σιτάρντ. Έτσι, το έδαφος έχει… προετοιμαστεί, ώστε να γίνουν οι συζητήσεις και ο Σεμέδο να βρει τον δρόμο προς τον Πειραιά, εφόσον υπάρξει συμφωνία.

Ο Σεμέδο είναι μία εξαιρετική λύση. Μπορεί να προσφέρει πολλά στα άκρα, ερχόμενος από τον πάγκο ή και παίρνοντας φανέλα βασικού, όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο. Ο Μαρτίνς τον εκτιμά ιδιαιτέρως και γι’ αυτό φέρεται να έχει καταλήξει στην προσθήκη του, στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης