Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όσκαρ ανικανότητας και στην πανδημία

Όσκαρ ανικανότητας και στην πανδημία
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 13:33
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Είμαι μέλος και στην Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΟ και δεν έχουμε κάνει ακόμη τηλεδιάσκεψη», δήλωσε ο επικεφαλής της Υγειονομικής Επιτροπής της Superleague, Ξενοφών Ρούσσης. Κι όμως, δεν παραιτήθηκε κανείς!

Για μια ακόμη φορά η ανίκανη ΕΠΟ του Γραμμένου απουσιάζει από τα μεγάλα προβλήματα του ποδοσφαίρου. Συνηθισμένα πράγματα, όμως αυτή τη φορά επειδή έχει να κάνει με την υγεία, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Η ομοσπονδία αποδεικνύει ότι δεν ξέρει πώς να χειριστεί τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, κινδυνεύει να κατηγορηθεί για άγνοια κινδύνου και ότι την ενδιαφέρει μόνο το... καλό του ΠΑΟΚ, για παράδειγμα να κάνει επίδειξη δύναμης, αλλάζοντας την εισήγηση για την ποινή για μη αδειοδότηση, αν και ο ΠΑΟΚ χάνει όλες τις ψηφοφορίες στη Λίγκα.

Δηλαδή, αν η Ιατρική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έχει συνεδριάσει, με τηλεδιάσκεψη, εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας, αλήθεια πότε θα το κάνει;

Πλέον, η διοίκηση Γραμμένου κερδίζει, χωρίς ανταγωνισμό, το βραβείο Οσκαρ της χειρότερης διοίκησης όλων των εποχών.

Μόνο για το κανάλι του Σαββίδη

Πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της ΕΠΟ είναι ο αντιπρόεδρός της Στέργιος Αντωνίου. Το βράδυ της Κυριακής ήταν στο κανάλι του Σαββίδη, όμως για την επιτροπή στην οποία είναι πρόεδρος δεν έχει χρόνο!

Και να σκεφτεί κανείς, ότι παρουσιάζεται ως φαβορί να είναι υποψήφιος για την προεδρία με το μπλοκ του βορρά, αντί του Γραμμένου!

Διαβάστε επίσης

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κορεό; (video)

Ποιο είναι το αγαπημένο σου κορεό; (video)

Ο Θρύλος, το Καραϊσκάκη, η Θύρα 7, οι οπαδοί συνολικά! Εκπληκτικό μείγμα, με υπέροχες εικόνες, εκφρασμένες στα πιο ωραία κορεό! Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο σου;