Ντουντούκα
Ελλάς, Ευρώπη, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αγραφιώτης κατά Γκαγκάτση: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω!»

Αγραφιώτης κατά Γκαγκάτση: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω!»
Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 - 17:34
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Και... κλάμα στη Superleague, στη σημερινή τηλεδιάσκεψη. Χωρίς το θέμα της Κεντρικής Διαχείρισης να είναι στην ημερήσια διάταξη της τηλεδιάσκεψης, το έβαλε από το... παράθυρο ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, σε μια κουβέντα, προκειμένου οι ομάδες να διεκδικήσουν ποσοστό από τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ο Λυσάνδρου ζήτησε εξουσιοδότηση από το Working Group να μιλήσει με τηλεοπτικούς παρόχους, όμως ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τάκης Αγραφιώτης υπενθύμισε την προηγούμενη τοποθέτηση του Μαρινάκη πως ο Ολυμπιακός δεν είναι αντίθετος, επισημαίνοντας ότι πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν τα ιδιοκτησιακά καθεστώτα των Βόλου και Ξάνθης.

«Δεν είπαμε την άλλη φορά να βάλουμε τις αρχές και μετά να πάμε σε τηλεοπτικούς παρόχους;», αναρωτήθηκε ο Τάκης Αγραφιώτης. Και πρόσθεσε: «Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν έθεσε θέμα αποκλεισμού ομάδων από την Κεντρική Διαχείριση. Θέλουμε καθαρό πρωτάθλημα και καθαρό προϊόν». Το τελευταίο αποτελεί και μήνυμα προς όλους...

Στην υπενθύμιση του Αγραφιώτη φέρουν έναν πλαίσιο και μετά να περάσουν στο στάδιο των επαφών, ο Λυσάνδρου παραδέχθηκε ότι ισχύει αυτό και ότι θα το φέρει μέχρι τη Δευτέρα 18/05 που θα γίνει το επόμενο ΔΣ. Επίσης, είπε: «Επιλέγω την απόλυτη τυπικότητα. Ζητώ να στείλετε το σχετικό email οι ΠΑΕ που συμφωνούν να εξουσιοδοτήσουν την ομάδα εργασίας».

Όταν ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης είπε ότι πρέπει να προχωρήσει η Κεντρική Διαχείριση, ο Αγραφιώτης τον κατακεραύνωσε: «Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω! Εσείς δεν τη σπάσατε, τώρα τη θέλετε;». Άλλη μια απόδειξη ότι έγινε «εφιάλτης» το... όραμα του PAOK TV που θα αναβάθμιζαν!

Ο Αγραφιώτης... τάπωσε και τον Αλαφούζο. Όταν ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ ανέφερε πως «αν ο Ολυμπιακός θέλει να αποκλείσει τις ομάδες που δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο την επόμενη σεζόν», ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να αποκλείσει κανέναν. Απλώς θέλει να μπει το πλαίσιο και σε αυτό επιμένουμε».

Η μεγάλη πλάκα είναι ότι ο Αλαφούζος ζήτησε πάλι να γίνει ψηφοφορία για την Κεντρική Διαχείριση! Ενώ είχε γίνει στο προηγούμενο ΔΣ.

Διαβάστε επίσης

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Μέχρι και ο Αλαφούζος... έσβησε την παύλα

Η Superleague υπέβαλε αίτημα για ομαδικές προπονήσεις και τη Δευτέρα (18/5) θα κάνει τηλεδιάσκεψη για την επανεκκίνηση, ενώ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟ παραδέχθηκε «είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε».