Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπα στην κορυφαία τριάδα στόχων της Άρσεναλ!

Ο Μπα στην κορυφαία τριάδα στόχων της Άρσεναλ!
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 - 09:46

Η βρετανική ιστοσελίδα onlinegooner.com φέρνει τον Ουσεϊνού Μπα πολύ ψηλά, στη λίστα της Άρσεναλ, για την θέση του κεντρικού αμυντικού! Το όνομα του Σενεγαλέζουν παικταρά του Ολυμπιακού ακούγεται ολοένα και πιο έντονα, το τελευταίο διάστημα, στο Νησί, με αποτέλεσμα οι φήμες να αυξάνονται και να πληθαίνουν! Στην Αγγλία και δη στα Μέσα που ασχολούνται με το ρεπορτάζ της Άρσεναλ, το όνομα του Μπα φιγουράρει πάρα πολύ ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων. Στο… top-3 συγκεκριμένα!

Οι άλλοι δύο υποψήφιοι είναι ο Σάμουελ Ουμτιτί της Μπαρτσελόνα και ο Γουιλί Μπολί της Γουλβς. Για τον Καμερουνέζο απαιτείται ένα ποσό της τάξεως των 70 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που κάνει δύσκολη την περίπτωση απόκτησής του. Το συμβόλαιο του Μπολί, από την άλλη, λήγει το 2021 και η Γουλβς φέρεται να ζητά 25 εκατομμύρια ευρώ, για να τον παραχωρήσει.

Σε ό,τι αφορά τον Ουσεϊνού Μπα, η έλλειψη εμπειρίας, στο υψηλότερο επίπεδο (είναι μόλις η πρώτη χρονιά που παίζει στον Ολυμπιακό και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις) φαίνεται να μην ενοχλεί ιδιαιτέρως τους κανονιέρηδες, οι οποίοι βλέπουν σε εκείνον πολλά θετικά στοιχεία, ικανά να τον αναδείξουν σε τρομερό παίκτη! Η περίπτωσή του είναι και η πιο προσιτή, ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρούσε με ένα ποσό της τάξεως των 20 εκ. ευρώ και στην Άρσεναλ κρατούν το όνομα του Μπα πολύ ψηλά στη λίστα μεταγραφών τους!

Διαβάστε επίσης

Ο Ρούμπεν για τον Ρούμπεν!

Ο Ρούμπεν για τον Ρούμπεν!

Θραύση κάνουν οι στόπερ του Ολυμπιακού. Η Μπενφίκα φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει την υπόθεση Σεμέδο!