Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ρούμπεν για τον Ρούμπεν!

Ο Ρούμπεν για τον Ρούμπεν!
Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 - 10:08

Τεράστια φωτογραφία στο πρωτοσέλιδο της Record και Νο1 μεταγραφικό σενάριο! Ο Ρούμπεν Σεμέδο μπλέκεται και σήμερα με τα μεταγραφικά της Μπενφίκα, η οποία φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει την περίπτωση απόκτησής του! Ο Πορτογάλος σέντερ μπακ του του Ολυμπιακου δείχνει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα μεταγραφικά των αετών και τα σενάρια… φουντώνουν!

Η πορτογαλική εφημερίδα, λοιπόν, την οποία βλέπετε παρακάτω, τονίζει απερίφραστα ότι σε περίπτωση κατά την οποία ο Ρούμπεν Ντίας αποχωρήσει, ο Ρούμπεν Σεμέδο θα είναι ο αντικαταστάστης του! Η Μπενφίκα δεν είναι η μόνη πορτογαλική ομάδα, η οποία τσεκάρει τον Σεμέδο. Αυτό είναι γνωστό και δεδομένο. Τον θέλουν και η Πόρτο και η Σπόρτινγκ. Η Μπενφίκα ωστόσο, φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο και να δείχνει διατεθειμένη να κινηθεί όπως πρέπει, για να τον κάνει δικό της.

«Ο Ρούμπεν για τον Ρούμπεν», είναι ο τίτλος στο πρώτο θέμα της Record σήμερα, με την εφημερίδα να τονίζει χαρακτηριστικά, πως σε περίπτωση πώλησης του Ρούμπεν Ντίας (ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα, βρίσκεται στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων), τότε ο Ρούμπεν Σεμέδο θα αποτελέσει Νο1 στόχο και οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, θα αρχίσουν.

Διαβάστε επίσης