Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οικογενειακό διπλό-έπος στο Ρέντη!

Οικογενειακό διπλό-έπος στο Ρέντη!
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 15:25

«Πατάμε γκάζι! Ο Ολυμπιακός είμαστε!». Αυτό είπαν σήμερα Μαρτίνς και παίκτες στο Ρέντη, μετά την προπόνηση, η οποία ολοκληρώθηκε και έδειξε με τρόπο… πέρα κι από σαφή, ότι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ομάδα στην Ελλάδα, θα επιστρέψει στο γήπεδο στο ίδιο, κορυφαίο, επίπεδο, στο οποίο βρισκόταν και πριν την υποχρεωτική διακοπή, λόγω της πανδημίας.

Στο οικογενειακό διπλό, το οποίο είχε διάρκεια, πάνω-κάτω, μιας ώρας, οι «ερυθρόλευκοι» τα έδωσαν όλα και έκαναν, πραγματικά… ματσάρα! Οι νικητές, με γκολ των Ραντζέλοβιτς, Χριστοδουλόπουλου και Βαλμπουενά, επικράτησαν με 3-1 των «αντιπάλων» τους, για τους οποίου σκόραρε ο Ουσεϊνού Μπα! Ο Μαρτίνς πήγαινε πάνω-κάτω, έδινε διαρκώς οδηγίες, κατηύθυνε το παιχνίδι της ομάδας του και χειροκροτούσε κάθε καλή προσπάθεια!

Καιρό είχε το Ρέντη να δει τέτοια ματσάρα σε οικογενειακό διπλό και για αυτό έφταιγε αποκλειστικά και μόνο η… διακοπή για την πανδημία. Ο Ολυμπιακός όχι απλώς δεν έχει… χαλαρώσει, αλλά αντιθέτως, δίνει το 101% για να επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο, ή και ακόμη καλύτερος. Άλλωστε, δεν έχει μπροστά του μόνο… ΠΑΟΚ και ΠΑΟ και ΑΕΚ… Έχει ΕΥΡΩΠΗ ο Θρύλος και το επίπεδό του πρέπει να είναι ανεβασμένο, σε σχέση μες των εν Ελλάδι αντιπάλων του!

Το δίτερμα αυτό μαρτυρά με τον καλύτερο τρόπο ότι ο Θρύλος… δεν αστειεύεται. Ο ίδιος ο Βαλμπουενά έχει τονίσει ένα εκατομμύριο φορές, μέσα από δηλώσεις του, ή μέσα από τα Social Media, ότι δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη δράση! Ο Θρύλος θέλει ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και δεν κρατιέται! Κάτι… τέτοια βλέπουν στο «κίνημα» της παύλας και πως να θέλουν να κατεβούν να παίξουν, μετά…

Διαβάστε επίσης

Ανεβαίνει ο Φορτούνης!

Ανεβαίνει ο Φορτούνης!

Μία ασίστ και θετικά στοιχεία από τον Τρικαλινό άσο, στο σημερινό (23/5) οικογενειακό διπλό του Ολυμπιακού...