Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Χαμογελά και… χαμόγελα

Χαμογελά και… χαμόγελα
Σάββατο, 23 Μαΐου 2020 - 14:24

Μεγάλος απών, αν και πάντα παρών, ο Χιλάλ Σουντανί βαδίζει στον δρόμο της επιστροφής προς την ενεργό δράση. Ο Αλγερινός παικταράς αναρρώνει και αποθεραπεύεται, από τον τραυματισμό, τον οποίο είχε υποστεί στο γόνατο, στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρ (νίκη 1-0 με γκολάρα Χασάν) και… δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει.

Μάλιστα, η αποθεραπεία του αυτή, κυλά γοργά και ομαλά. Κάνοντας τον ίδιο τον παίκτη να χαμογελά και φέρνοντας χαμόγελα και στις τάξεις του Θρύλου, συνολικά. Στον Μαρτίνς, στο επιτελείο του, στους συμπαίκτες του, στη Διοίκηση.

Ο Σουντανί έκανε ένα μέρος της αποθεραπείας του στο Ζάγκρεμπ, ενώ πλέον βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου συνεχίζει να δουλεύει, προκειμένου να βρεθεί ξανά στην κατάσταση στην οποία έχει δείξει ότι μπορεί να βρίσκεται. Και να είναι έτοιμος, το συντομότερο, ώστε να βοηθήσει ξανά τον Ολυμπιακό, στους επίσημους αγώνες του, από τη νέα σεζόν. Έτσι κι αλλιώς και εκείνη θα πάει πίσω, οπότε και ο ίδιος ο Σουντανί θα έχει περισσότερο χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Ας κουλάρουμε λίγο…

Ας κουλάρουμε λίγο…

Έχουμε ομάδα, εν ενεργεία και έτοιμη να στεφθεί πρωταθλήτρια, νταμπλούχα και να κυνηγήσει το όνειρο μία σπουδαίες ευρωπαϊκής παρουσίας!