Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Δυνατό αντιρατσιστικό μήνυμα! (photo)

Ολυμπιακός: Δυνατό αντιρατσιστικό μήνυμα! (photo)
Τετάρτη, 3 Ιουνίου 2020 - 09:52

Η ανθρωπότητα ενώνεται για ακόμη μία φορά. Μετά την πανδημία, μετά τον κορονοϊό, ο οποίος συνεχίζει να διεκδικεί ανθρώπινες ζωές, μία άλλη «αρρώστια», αυτή που -δυστυχώς- υπάρχει εδώ και αιώνες, έρχεται να βγει -ξανά- στην επιφάνεια: Ο ρατσισμός. Ο ρατσισμός, ο οποίος όμως δεν έχει καμία θέση ανάμεσά μας. Ανάμεσα στους λαούς, ανάμεσα στους ανθρώπους. Δεν μετρούν μόνο οι ζωές των μαύρων ανθρώπων, όπως είναι το σύνθημα των ημερών. Μετρού ΟΛΕΣ. Και το βασικότερο: Καμία δεν μετρά παραπάνω από την άλλη… Καμία.

Ο Ολυμπιακός δεν μένει ασυγκίνητος μπροστά στα κοσμοϊστορικά γεγονότα, τα οποία λαμβάνουν χώρα στις ΗΠΑ και παντού στον κόσμο. Ο Ολυμπιακός είναι κομμάτι της κοινωνίας, εκπροσωπεί όλους όσοι τον ακολουθούν και τον αγαπούν και τους εκφράζει, προωθώντας το σωστό, το δίκαιο και το ανθρώπινο. Το ίδιο κάνει και με το σημερινό του μήνυμα. Ένα μήνυμα δυνατό, κατά του ρατσισμού.

Δείτε το:

«Στεκόμαστε όλοι μαζί, απέναντι στον ρατσισμό και την αδικία. Μαζί μπορούμε να δείξουμε τον δρόμο, μέσα και έξω από το γήπεδο, να αναλάβουμε πραγματική δράση και να κάνουμε τούτο τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος, για όλους μας».

Διαβάστε επίσης