Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο κενό οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ στην Εφέσεων

Στο κενό οι επιθέσεις του ΠΑΟΚ στην Εφέσεων
Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 - 20:46
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο ΠΑΟΚ είναι για να εκτίθεται... Τελευταίο παράδειγμα ότι το μπούλινγκ στους τακτικούς δικαστές της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ έπεσε στο κενό. Από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε διαρρεύσει ότι θα υποβάλλουν αναφορά στον Αρειο Πάγο επειδή ο πρόεδρος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, Παναγιώτης Φιλόπουλος και το μέλος της, Γεράσιμος Βρυώνης έκαναν δεκτή την πρόσθετη παρέμβαση του Ολυμπιακού στην υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Λες και αυτό έκρινε την υπόθεση!

Ο ΠΑΟΚ... συνηθίζει να κάνει μπούλινγκ, βλέποντας φαντάσματα, αν βγαίνουν αποφάσεις που δεν του αρέσουν. Προηγήθηκαν οι επιθέσεις στην ΕΕΑ, έφτασαν στο σημείο να φωνάζουν μέχρι και για το Συμβούλιο της Επικρατείας, επειδή δεν τους έδωσε προσωρινή διαταγή για να μπλοκάρουν την επιβολή ποινών από τα ποδοσφαιρικά όργανα.

Μετά το μπούλινγκ του ΠΑΟΚ, οι Φιλόπουλος, Βρυώνης υπέβαλαν δήλωση αποχής από την εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση, σχετικά με απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Όμως, οι άλλοι δικαστές απέρριψαν το αίτημά τους, αδειάζοντας τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

«Απέρριψε τις:1) από 28.5.2020 με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 10641/2020 και 2) από 29.05.2020 με αριθμ. πρωτ. 10678/2020 δηλώσεις αποχής των Παναγιώτη Φιλόπουλου, Προέδρου της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και Γεράσιμου Βρυώνη, Μέλους της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, από την εκδίκαση της από 27.4.2020 έφεσης των: α) «ΠΑΕ ΠΑΟΚ» και β) Χρυσόστομου Γκαγκάτση κατά της με αρ. 4/2020 απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ».

Είναι δυνατόν όλοι να κυνηγούν τον ΠΑΟΚ; Όχι, βέβαια! Μήπως κάποιοι βλέπουν... φαντάσματα και θέλουν να μην τιμωρούνται από τις δικαστικές επιτροπές του ποδοσφαίρου ό,τι και να κάνουν;

Η έφεση στην Επιτροπή Δεοντολογίας έχει να κάνει με απόφασή της, σύμφωνα με την οποία ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ και ο Μάκης Γκαγκάτσης με πρόστιμο 10.000 (όπως και άλλες ΠΑΕ και παράγοντες) επειδή η Superleague απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού να απομακρύνει από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της, τον Βασίλη Γκαγκάτση, πατέρα του παράγοντα του ΠΑΟΚ, αν και είχε νομικό κώλυμα.

Διαβάστε επίσης