Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μασούρας στην κορυφή!

Ο Μασούρας στην κορυφή!
Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020 - 18:58

Ο πρώτος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού σε συμμετοχές στη σεζόν είναι ο... Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι; Εντάξει, τώρα το είδατε από τον τίτλο, αλλά η λογική «λέει» πως το μυαλό όλων θα πήγαινε στον Ζοσέ Σα. Όπως και να ‘χει, ο Γιώργος Μασούρας ανέβηκε χθες στην κορυφή της λίστας των παικτών του Ολυμπιακού με τις περισσότερες συμμετοχές στη φετινή σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις. Και η χρονιά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί.

Ο Έλληνας εξτρέμ του Ολυμπιακού κατέγραψε χθες την 48η συμμετοχή του στην ενδεκάδα. Συγκεκριμένα, να θυμίσουμε πως μπορεί να μην έπαιξε βασικός στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ωστόσο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, αντικαθιστώντας τον Ματιέ Βαλμπουενά στο 64’.

Ο Μασούρας αποτελεί σημαντικό «εργαλείο» στο χέρια του Πέδρο Μαρτίνς και ο Πορτογάλος προπονητής τον εμπιστεύεται απόλυτα. Και αν κρίνουμε από τους αριθμούς του, τις συμμετοχές του δηλαδή, δείχνει πως είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά που (του) κάνει. Κάτι θα βλέπει, προφανώς. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ήρθε από τον Πανιώνιο στα μέσα της περασμένης σεζόν και έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό, με την σκληρή δουλειά του. Δεν τα παρατάει ποτέ και συνεχίζει δυνατά. Το γεγονός ότι αποτελεί τον πρώτο ποδοσφαιριστή του Θρύλου σε συμμετοχές, δείχνει πολλά...

Διαβάστε επίσης