Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γύρισε στο πόστο του και είναι έτοιμος!

Γύρισε στο πόστο του και είναι έτοιμος!
Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 - 13:27

Μετά από τις απαραίτητες ανάσες, τις οποίες ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να δώσει στον Κώστα τσιμίκα, ο Έλληνας αριστερός μπακ του Ολυμπιακού επιστρέφει ξανά στη δράση! Κόντρα στον ΠΑΟΚ αναμένεται να είναι ξανά διαθέσιμος και να πάρε την θέση του, στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκεί όπου έπαιξαν, στα προηγούμενα ματς, οι Γκασπάρ και Τοροσίδης.

Αμφότεροι έκαναν καλά τη δουλειά, αλλά η θέση είναι… φυσική για τον Τσιμίκα, την ξέρει καλά, καλύτερα από όλους και η επιστροφή του εκεί, δίνει στον Ολυμπιακό την ισορροπία που χρειάζεται. Ο Τσιμίκας είναι σε τρομερή φόρμα, παίζει κάθε φορά στο 100% και το γεγονός αυτό τον έχει τοποθετήσει στο στόχαστρο μεγάλων ομάδων του εξωτερικού, οι οποίες τον τσεκάρουν.

Ο ίδιος δεν βιάζεται και παρά τις… Σειρήνες, δείχνει να έχει το μυαλό του εδώ και να είναι απόλυτα προσηλωμένος στον στόχο του, ο οποίος δεν είναι άλλος από το να φτάσει σε όλους τους τίτλους που μπορεί να φτάσει , με τον Θρύλο. Η επιστροφή του στο αριστερό άκρο της άμυνας ισχυροποιεί τον Ολυμπιακό, ενόψει ΠΑΟΚ και δίνει στην πτέρυγα ακόμη μεγαλύτερη δυναμική.

Διαβάστε επίσης

Η ομηρία του ποδοσφαίρου με αποδείξεις

Η ομηρία του ποδοσφαίρου με αποδείξεις

FIFA, UEFA και Κυβέρνηση παραβλέπουν ότι οι Μελισσανίδης, Σαββίδης, Αλαφούζος ενώθηκαν και το 2015, όμως το αποτέλεσμα αυτής της συμμαχίας είναι η λέξη... εξυγίανση να σημαίνει «χειρότερα δεν γίνεται»!