Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προσήλωση σε ΑΕΚ και... φιέστα! (photo)

Προσήλωση σε ΑΕΚ και... φιέστα! (photo)
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 - 00:05

Στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε ο Ολυμπιακός, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, στο Ηράκλειο, καθώς πήρε το «διπλό» με 3-1, παίζοντας, ανά διαστήματα, ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, οι οποίοι έβγαλαν αντίδραση και ξεκίνησαν την… επανεκκίνηση ενόψει της συνέχειας, έχουν επικεντρωθεί, πλέον, στην ΑΕΚ. Και, συγκεκριμένα, στην κυριακάτικη (19/7) αναμέτρηση, στο Καραϊσκάκη, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Φυσικά, μοναδικός στόχος του Θρύλου είναι να πάρει τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και εν συνεχεία, να γιορτάσει στη φιέστα την κατάκτηση του 45ου και πιο μάγκικου πρωταθλήματος στην ένδοξη ιστορία του! Κόντρα σε όλους και σε όλα!

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ έστειλε, μέσω των Social Media, το μήνυμά της για το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Κυριακής!».

Δείτε το ποστάρισμα των Πειραιωτών:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πλέον συγκεντρωνόμαστε στον αγώνα της Κυριακής! / Let’s now concentrate on Sunday’s match! @papadopoulos.avraam #Olympiacos #Focus #Papadopoulos #Slgr #Football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης