Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλoυν... καπέλο τους πίνακες του Περέιρα

Θέλoυν... καπέλο τους πίνακες του Περέιρα
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2020 - 23:30
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Άρωμα σκανδάλου και στη διαιτησία... Η «εξυγίανση» ονειρεύεται να ...καπελώσει το νέο ξεκίνημα με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ στο πόσο του αρχιδιαιτητή. Μπορεί να μην έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, να μην έχει ανακοινώσει τους δυο συνεργάτες του, άρα δε έχει συσταθεί ΚΕΔ, όμως η φημολογία για τους πίνακες, όπου είναι το «ζουμί» ενόψει της νέας σεζόν, καλά κρατεί.

Θα είναι σκάνδαλο αν η επόμενη σεζόν διεξαχθεί με πίνακες διαιτητών που θα επιλέξει ο Περέιρα καθώς δεν είναι δυνατόν να γίνει νέο ξεκίνημα, χωρίς ριζικές αλλαγές. Αν τους ρέφερι, τους βοηθούς και τους παρατηρητές της Λίγκας, όπως και των υπόλοιπων κατηγοριών επιλέξουν, ο αποτυχημένος Περέιρα και η... κομπανία του, τότε γιατί τους αλλάζουν;

Επίσης, δείγματα του σκανδάλου κι αυτά, ας μην ξεχνάμε ότι ο Κλάτενμπεργκ δεν έχει υπογράψει ακόμη το συμβόλαιό του αλλά στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφορεί έντονα η πληροφορία ότι θα βγουν πίνακες ακόμη και την Δευτέρα που συνεδριάζει η ΕΠΟ! Επίσης, δεν είναι δυνατόν να βγουν πίνακες, αν πρώτα δεν ενημερωθεί ο Αγγλος, ενώ δεν έχει επιλέξει ακόμη τους δυο ξένους συνεργάτες του!

Εννοείται πως αν βγουν πίνακες θα είναι παράνομοι...

Διαβάστε επίσης